• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Przedstawiam Wam mojego GRUBASA :-p

Załączniki

• 15t3d.jpg
    15t3d.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 70
shingle, Czarodziejko, Sulwie - prześliczne brzuszki macie :-)

mojego jeszcze generalnie nie widac tzn ja widzę jak mi rośnie ale np w pracy nik się jeszcze nie zorientował że w ciąży jestem chodze raczej w dopasowanych ciuszkach;-)

Witajcie ;) Co Wy na to żeby wklejać fotki z naszych przygotowań do ślubów? np. nasze sukienki, welony, ozdoby ,ustrojenie ..próbne makijaże i fryzury...:-D Będziemy się mogły dzięki temu podzielić swoim szczęściem ..a jednocześnie pomóc sobie nawzajem w wyborze

reklama
shingle super brzuszek!!

Julisia mojego też nie widać, tzn ja widzę - mój M też widzi, że mi urósł. Ale nikt poza tym mimo że właśnie chodzę raczej w dopasowanych ciuchach. Wczoraj spotkałam znajomą to się zdziwiła że 4 miesiąc a ja jeszcze brzucha nie mam, że zna dwie dziewczyny które też są w 4 m-cu i one już mają brzuszki.. Zasmuciło mnie to troszkę. Dzisiaj była podobna sytuacja, spotkałam koleżankę ze studiów - też pytała gdzie mój brzuch. Przyznam że jest to trochę denerwujące i smutne takie gadki ludzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry