• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

jak dajesz "odpoiwedz " to na dole są dodatkowe opcje i przycisk "zarządzaj załącznikami" klikasz masz nowe okienko i napis " przeslil plik..", klikasz przeglądaj, wybierasz zdjęcie kótre chcesz pokazać i klikasz wyślij.
I na samym dole masz zmknij okno i "ta dam" zdjęcie dodane :-)

reklama
To ja :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 131
  • 2.jpg
    2.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 101
  • 3.jpg
    3.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 94
  • sesja.jpg
    sesja.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_0015.jpg
    IMG_0015.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_0324.jpg
    IMG_0324.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 83
  • 60af8335c6.jpg
    60af8335c6.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 86
a to dobry pomysł z nasza klasą:-) a na mnie możecie sobie włazić Katarzyna Skrudlik się nazywam:-) choć ostatnio sobie zastzrgałam konto bo mam problemy z eks i nie chce by ktoś "nieodpowiedni" mi właził heheh ale jak dostanę od którejś zaproszenie to napiszcie ze jestescie z forum:)bliżej się dziewuszki poznamy:-)

reklama
ja mam swoja wymarzona suknie, ale jej nie kupie bo raczej za droga..jak znajde ten sklep to wam przysle linki.

kiedys kochalam i nadal lubie ladne skromne sukienki, ale jak te zobaczylam....to sie po rpstu zakochalam ! sa bardzo awangardowe i ja bym akurat dobrze w nich wygladala, bo gora bardzo obcisnieta ( a ja gore mam szczuplutka , tylek hmmmm... typ latynoski :/)a dol baaaaardzo rozkloszowany, napuszony, aj sliczne sa! tylko nie wiem do jakiego samochodu bym sie z tym zmiescila.

AAAAA, zapomnialam, milena- przepiekne te sesje! takie nietypowe! tez takie chce!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry