reklama

Albumik

Aza jestem w szoku jak zamontowany jest fotelik, on tam tak bezpiecznie sie trzyma?? Ja też mam takiego rodzaju fotelik i jestem ciekawa opini. Poza tym ślicznie wygladacie i daj spokój z dieta bo dobrze wygladasz ;-)

reklama
Kilka fotek kryjących się w moim aparacie;-)

Śliczne chłopaki:
DSC000101.jpgDSC000171.jpg
Ujarzmiony Antoś
DSC00005.jpg
Juleczka - laseczka
DSC00024.jpgDSC00025.jpg
Bawiące się maluchy
DSC00020.jpg

I tu niesamowite zdjęcie:
Asia broni swojej zabawki przed Miłkiem, a Pawełek jest przerażony tą sytuacją:-D:-D:-D
DSC00021.jpg

Dodam jeszcze że Antka na zdjęciach praktycznie nie ma, bo po zjedzeniu 3 ogromnych klopsów poszedł spać:-Djak prawdziwy facet:tak:

Anawawka a my ? :P

Dziunka ma racje , Antonio miał w nosie i poszedł spać :)

Pawełek to dopiero model , a ostatnie zdjęcie pt. Włoska rodzina , czyli kobieta sie piekli

Martolinka - a więc / zapewne zostanę zrugana, że zdania od a więc się nie zaczyna :-D:-D:-D / Ty szczupła ( w zasadzie mogę przekazać to co kiedyś mi mówił kolega, że za szczotkę możesz się schować i nie będzie Cie widać ;-);-) ), a Antonio cudny.
Pawełek, Miłek też fajne chłopaki. Żeby nie było.:-D:-D

Martolinka Kilolek już Ci odpowiedziała, że fotelik zamontowany na pałąku. Konrad grzecznie w nim siedzi tylko jak są duże wertepy to trzeba powolutku bo lata w foteliku góra-dół. Co do wysokości to ja nie wiem w sumioe czy nie powinien jakoś inaczej być zamontowany bo to mój mąż montował. On mówi, że jemu wygodnie się jedzie a poza tym przynajmniej nogi ma z daleka od koła.

Dziunka co to przyjazdu to poważnie myśle żeby Was wszystkie poodwiedzać bo mam być w lipcu na Kaszubach więc bliziutko :))) Mam nadzieje, że będzie kaska na wyjazd :))) Co do zdjęć do ostatnia rewelka!! Martolinka zachustowanej nie widziałam ale tez myśle czy nie nabyć sobie jakiejś chusty... Super fotki, fajnie, ż etak czesto się widujecie, tylko pozazdrościć... :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry