maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dzięki;-)Maxwell - śliczna panna, no i maleństwo!!!!! Macie z AniaSm terminy podobne?
AniaSm ma termin bodajże dwa albo trzy tygodnie wcześniej niż mój..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki;-)Maxwell - śliczna panna, no i maleństwo!!!!! Macie z AniaSm terminy podobne?
AniaSm, ja mam niby na 27 listopada, ale wg USG na 3 grudnia i wydaje mi się, że chyba tak będzie..;-)maxwell super fotki, strasznie lubię oglądać jak dzieciaki rosną
u mnie termin na połowe listopada więc się śmieje że nawet jeśli będzie 2 tygodnie wcześniej albo później to na pewno na listopad się załapie ,bo Kuba przeciągnął się na grudzień![]()
Mina Antka - nie do pobicia!!!Extra fotka;-)Podejdź no do płotaZobacz załącznik 354253
jakie piekne oczy ma Marysia! drugie tez śliczniutkieWszystkie co jednego dzieci są wspaniałe!!!Rosną nam jak na drożdżach..mamuśki ze zdjęć także śliczniutkie!!!
A tu moja Marysia z wypadu na działkę do dziadków, na spacerku-odpoczynek na trawce i jak dorwała jabłko oraz nasza druga dzidzia:
ooooo jak slodko! Ale Ty go wypuszczaj czasem....Podejdź no do płotaZobacz załącznik 354253