reklama

Albumik

Dziunka piękne zdjęcia, a najbardziej mi się podoba Twoje z Julią - bosko

no gruba jesteś strasznie nie ma co :PPPPPP

(to co mają powiedzieć naprawdę grube dziewczyny przy Tobie?)

Martolinka będzie dwójkę prała i przebierała co 15 minut w porywach do 30 hihihihihihihihi mogę się założyć

Ania nasz fotelik podobny, super wygląda synek moj też kask pierwszy raz dał sobie ubrać dopiero na rower :laugh2:

reklama
Mały zastój tutaj, więc troszkę nadgonię;-)

Załączniki

• P1030804 [DVD (PAL)].jpg
    P1030804 [DVD (PAL)].jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 74
  • P1030806 [DVD (PAL)].jpg
    P1030806 [DVD (PAL)].jpg
    35 KB · Wyświetleń: 66
  • P1030803 [DVD (PAL)].jpg
    P1030803 [DVD (PAL)].jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 81
AniaSm Kubuś cudownie wyglada z tatusiem, fotelik extra...

Dziunka foty kapitalne. Ty kochana to gruba chyba w uszach jesteś :-p

Anawawka rozwalają mnie twoje dziołchy, uśmiałam się... Ja niestety mam manie czystości jesli chodzi o ciuchy i buzie, Konrad z resztą też, jak tylko się wymarze na buzi lub rękach to pokazuje aby mu wytrzeć. Jeśli chodzi oplac zabaw to może być umorusany po uszy ale w domu jakoś zaraz przebieram i myje. Mam jak Martolinka nadzieje, że to przejdzie :)))

Maxwell no super! Dzidziuniek w brzusiu ślicznie się ułożył... małe cudeńko...

Dziunka gdzie Ty jestes gruba to ja nie wiem.Cudujesz babo i tyle.Ładna z Ciebie mamuśka,nózki niczego sobie,blond włoski,ładny usmiech:-) a dzieciaki super!!!

Ana szkoda że aparat mam popsuty bo Igi mógłby wstapić do Klubu Jedzacych i Brudzących się Jogurtem :-Da dzieci takie uciapane fajnie wygladają i tak musi być!!!

Maxwell pieknie wyglądasz a fotka z usg wzrusza i przypomina mi chwile Igiego w brzusiu :-)

Maxwell pięknie wyglądasz, kwitnąco, ciąża Ci służy
reszta rodzinki jak zawsze super!!! ale Ty wysuwasz się na plan pierwszy w mojej spostrzegawczości

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry