reklama

Albumik

superowe filmiki ,skoro Amelka jak chora tak potańcuje to co musi wyprawiać jak jest zdrowa ;-)
klaudzia Oli powalił mnie na kolana :-D normalnie małe ADHD :-D , kiedy mój tak będzie biegał na razie tylko bije rekordy w chodzeniu na czworaka ;-) i w gadaniu :tak:

hahahah juz dawno stwierdzilam ze Oli ma ADHD :-)

Klaudzia Oli to lata jak by go ktos nakrecil! hahahaha super!

moja zaczela tanczyc od wczoraj wlasnie sama z siebie

hehehe slodko tanczy. Oli tez probuje ale wyglada to bardziej jak rapowanie hehe

reklama
tak sie bawi moje schorowane dziecko
YouTube - MOV05093

haha, moja Asia nawet tańczyła jak widziała Amelkę :D dwa razy jej film puszczałam. A jaka Amelka duuuuuża WOW :)

[video]http://www.youtube.com/user/xxxklaudziaxxx?feature=mhum#p/a/u/0/Jl90tsAOq2w[/video]

Ojojoj, to już widzę co będziesz niedługo w domu miała - to samo co moja mama z moim bratem, Miłkiem, z tymże on z kwietnia 2009. Ale nie usiądzie nawet na sekundę, cały czas w ruchu :D

A oto fota w sam raz do odebrania mi praw rodzicielskich :D Ja tu głupia staram się by dzieci nie widziały jak ktoś pije piwo czy wódkę, a Asia sama dowody wczorajszej imprezy znalazła :D

Zobacz załącznik 294494

haha, moja Asia nawet tańczyła jak widziała Amelkę :D dwa razy jej film puszczałam. A jaka Amelka duuuuuża WOW :)

Ojojoj, to już widzę co będziesz niedługo w domu miała - to samo co moja mama z moim bratem, Miłkiem, z tymże on z kwietnia 2009. Ale nie usiądzie nawet na sekundę, cały czas w ruchu :D

A oto fota w sam raz do odebrania mi praw rodzicielskich :D Ja tu głupia staram się by dzieci nie widziały jak ktoś pije piwo czy wódkę, a Asia sama dowody wczorajszej imprezy znalazła :D

Zobacz załącznik 294494
Asiuli tez sie troche od zycia nalezy...hahahahahah

nasze dzisiejszewyjsciew do parku, pogoda dopisala wiec wyszlysmy z domu...

Załączniki

• DSC05101.jpg
    DSC05101.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC05103.jpg
    DSC05103.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC05098.jpg
    DSC05098.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 67
Sliczne te przerobione foteczki. Wogole Corcie masz jak laleczke. Czesto podgladam sobie Wasze zdjecia na NK ;-)

hahahah zarabisty irokez na pierwszej focie ;-)

Ladny lobudziak! hehe napewno daje Ci popalic, jakbym widziala mojego Oliverka ;-)

hahaha! dobre! a jaka happy!

Amelka jest the best!!!! Pasuje jak ulal do Oliverka szkoda tylko ze moj a glowe mniejszy ale tworzyliby idealna "angielska pare" achhh musimy sie spotkac niedlugo. Teraz to by byla prawdziwa randka!!!!

a tu moj lobuz dzis po kapieli (kazdy wieczor wyglada identyko) a pozniej padniety po wojazach zasypia do minuty hehe

[video]http://www.youtube.com/user/xxxklaudziaxxx?feature=mhum#p/a/u/0/Jl90tsAOq2w[/video]

zwariowany wariat:D

tak sie bawi moje schorowane dziecko
YouTube - MOV05093

z tymi wloskami wyglada jak 2latka:) piekna !!

Zobacz załącznik 294494
no czysta patologia! dziekco resztki spija!. A matka zmaiast interweniowac to po aparat poleciala zdjęcia robić :D hehe

eh wy to super laski jesteście :D

Zobacz załącznik 294494

Klaudzia proponuje ściany obić pluszem :)

hehehe tez sie nad tym zastanawialam ale on nawet na tym pluszu by nabil se guza haha

Slicznie! Amelka wyglada jakby miala makeup na 1 focie, takie ma slodkie oczka i usteczka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry