Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajny plac a dziewczynki jeszcze fajniejsze)
Ja też mam zdjęcia z placu zabaw ale zdecydowanie mniejszego (dwie huśtawki i zjeżdzalnia) :
Zobacz załącznik 296187
Zobacz załącznik 296186
A to Madelenka dzisiaj na Halloweenowych polowach ;o)
U nas chyba ze 100 dzieciakow w domu bylo, masakraaz mi slodyczy braklo i musialam powyciagac wszystko co mialam pochowane extra po szafkach
wszystko mi opedzlowaly
heehehe... ale za to Madelenka jaki miala ubaw! nie bala sie czarwnic i innych straszydel. Gdy tylko slyszala dzwonek do drzwi to od razu pierwsza pod drzwi sie rwala
Katrenki przeslodka ta twoja czarownica!!! Bombowa ;D Dzinka naprawde fajny plac zabaw, fajnie ze Joasia ma gdzie sie wyszalec.
fajny plac a dziewczynki jeszcze fajniejsze)
Ja też mam zdjęcia z placu zabaw ale zdecydowanie mniejszego (dwie huśtawki i zjeżdzalnia) :
Zobacz załącznik 296187
Zobacz załącznik 296186
U nas chyba ze 100 dzieciakow w domu bylo, masakraaz mi slodyczy braklo i musialam powyciagac wszystko co mialam pochowane extra po szafkach
wszystko mi opedzlowaly
heehehe... ale za to Madelenka jaki miala ubaw! nie bala sie czarwnic i innych straszydel. Gdy tylko slyszala dzwonek do drzwi to od razu pierwsza pod drzwi sie rwala
Katrenki przeslodka ta twoja czarownica!!! Bombowa ;D Dzinka naprawde fajny plac zabaw, fajnie ze Joasia ma gdzie sie wyszalec.
Gaja skończyła roczek :-)
![]()
![]()
SIUUUPER!!!!
A to nasze z placu zabaw:

a plac zabaw macie REWELACYJNY!!!!fajny plac a dziewczynki jeszcze fajniejsze)

wszystko mi opedzlowaly
Gaja skończyła roczek :-)

brum brum