reklama

Albumik

reklama
Gaja skończyła roczek :-)
IMG_8902.JPG

IMG_8852.JPG

fajny plac a dziewczynki jeszcze fajniejsze :))
Ja też mam zdjęcia z placu zabaw ale zdecydowanie mniejszego (dwie huśtawki i zjeżdzalnia:)) :

Zobacz załącznik 296187
Zobacz załącznik 296186

Słodki chłopczyk, na drugim zdjeciu ząbki jak u mojej Asi :D

A to Madelenka dzisiaj na Halloweenowych polowach ;o)
U nas chyba ze 100 dzieciakow w domu bylo, masakra :szok: az mi slodyczy braklo i musialam powyciagac wszystko co mialam pochowane extra po szafkach :szok: wszystko mi opedzlowaly :eek: heehehe... ale za to Madelenka jaki miala ubaw! nie bala sie czarwnic i innych straszydel. Gdy tylko slyszala dzwonek do drzwi to od razu pierwsza pod drzwi sie rwala :-D

Katrenki przeslodka ta twoja czarownica!!! Bombowa ;D Dzinka naprawde fajny plac zabaw, fajnie ze Joasia ma gdzie sie wyszalec.

Super fotki!!!

IZA GRATULACJEGaja słodka dynia :)

Ja też mam zdjęcia z placu zabaw ale zdecydowanie mniejszego (dwie huśtawki i zjeżdzalnia:)) :

Zobacz załącznik 296187
Zobacz załącznik 296186

2 Slicznotki! Super. Chcialabym by Oli mial sie z kim tak bawic.... achh ale ja jeszcze nie gotowa na kolejnego szkraba. Plac zabaw cudny!!!!!

U nas chyba ze 100 dzieciakow w domu bylo, masakra :szok: az mi slodyczy braklo i musialam powyciagac wszystko co mialam pochowane extra po szafkach :szok: wszystko mi opedzlowaly :eek: heehehe... ale za to Madelenka jaki miala ubaw! nie bala sie czarwnic i innych straszydel. Gdy tylko slyszala dzwonek do drzwi to od razu pierwsza pod drzwi sie rwala :-D

Katrenki przeslodka ta twoja czarownica!!! Bombowa ;D Dzinka naprawde fajny plac zabaw, fajnie ze Joasia ma gdzie sie wyszalec.

JA CHCE DO NORWEGII!!!! Ale mi sie tam u Was podoba! A Madelenka jak zwykle urocza!

IMG_8902.JPG

IMG_8852.JPG

Ulala ale wyrosla! Jest PRZESLICZNA!!!! No i 100 Lat!

SIUUUPER!!!!
A to nasze z placu zabaw:

dziunka dziewczynki jak zwykle urocze:tak::tak: a plac zabaw macie REWELACYJNY!!!!

polaa śliczny synuś i faktycznie wygląda na starszego:tak::tak:

moja synowa śliczna jak zawsze:-):-)
mam nadzieje że dużo cukierków nazbierała i z Igorem się podzieli przy najbliższej okazji ;-);-)

ale blondyneczka się z niej zrobiła, kochaniutka z niej dynia:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry