Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oglądałam te Wasze ostatnie fotki i wciąż nie wyrabiałam się z odpisaniem a więc z miarę ostatnich:
Maxwell zdjęcie przy lodówce rozwaliło mnie... biedne dzieci, lodówka na kłódkę...
Polaa Twoje chłopaka to póki co zupełnie inni, a może mi się wydaje... Dawaj następne zdjęcia Wojtusia...
Gawit sukienka bardzo ładna i kolorek mi się podoba ))
Mama Ty dziecini... hehe... siostra jak nic... Ty lepiej nie ściemniaj tylko się przyznaj... PP
Wrzucę Wam hurtowo bo potem to pewnie znów za pare miesi będę mieć czas hehe...
AZA tak tak ja mam 15 lat a co?
Śliczne zdjęcia, ty i mały pięknie wyglądacie no i przepiękny ma Konradek pokoik- superowy, bardzo mi się podoba.
Acha i widzę że kozy lubi karmić więc zapraszam do nas- sąsiad ma chyba z 5 szt więc będzie miał co robić twój synio.:-)
No... nareszcie się przyznała... Czyli co, rodzeństwo jednak... PPPPPP Aż sprawdziłam gdzie to Twoje Krosno... no dalej już nie mogło być... ale kto wie, może w tamtą stronę tez się kiedyś wybierzemy )))