reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

No widzisz kochana, ja tu liczyłam najtańszy apartament i tylko 100 meterów a Ty proszę jak się rozbrykała... tak liczę i liczę i powiem Ci, że się machnęłam... Wyżej wychodzi nie po 30000 a po 3000 a przy założeniu najdroższego apartamentowca 200-metrowego to ściepę robimy tylko po 16 000 :))) To co, szukamy chętnych?

reklama
Aza konradek przytojniaczek ale na jednym zdjęciu wyszedł jak nie on ;p normalnie bym nie poznała :) Co do pokoju to prze, prześliczny zreszta ty wiesz ze ja ogolniejestem fanką waszego domowego wnętrza ;p;p a tu marcel z wczoraj:
1 na festynie
2 goni dziewczyny z jęzorem :D
3 bierze udział w konkursach
4 po 18 zasnął przy kolacji [spi na bułce] :D:D:D:D

hhhhh.jpg1.jpg 3.jpg 4.jpg

ps. Marcela sposób na podryw: podchodzi, przybliża twarz, pokazuje język i zaczyna gonić :D I to MUSI byc podryw bo tylko w stosunku do dziewczynek sie tak zachowuje :D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry