reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

gawit, super impreza, martynka sliczna i chyba zadowolona z prezentow. zadnego balaganu nie widze :tak:

a tu ta nasza nieszczesna dynia i mloda w moich gumowcach :eek:

Załączniki

• IMAG1750.jpg
    IMAG1750.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 72
  • IMAG1757.jpg
    IMAG1757.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 68
  • IMAG1761.jpg
    IMAG1761.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 85
  • IMAG1628.jpg
    IMAG1628.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
gawit ależ masz śliczną tą Martynkę :tak:
zabawa na całego jak widać, a syf to chyba tylko Ty widzisz:-D bo nic takiego nie ma.

banana haha, ostatnie zdjęcie najlepsze:tak:
Amelka ma śliczną buźkę :-)

BanAna jaka Amelka śliczniutka! dynią piekna a kaloskzi wprost zarąbiste ;-)

mamajulii spoko wyślę pocztą :tak: a mąz przytył chyba z 8 kilo, troszke pewno zrzucił ostatnio ale i tak jest go więcej no i na zdjęciu ma bardzo grubą bluzę :-D

Pięknie dziękuję!
Syf jest ;-)znaczy nie jakiś bałagan typu porozwalane rzeczy ;-) bo raczej sprzątam, nawet łóżka na imprezę pościeliłam :-D ale Martynka pomazała ściany farbami (przy udziale mojej mamy :zawstydzona/y: - popodpisywały ścianę - tablica zasłania)
martolinka no piec mi się bardzo podoba, ale będzie rozebrany niestety. tego pieca najbardziej mi żal, ale w jego miejscu będzie łazienka więc nie może zostać nawet jako dekoracja :-(

Oj, ale mam tyły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Super wszytkie zdjęcia!!!I te dyniowe i imprezkowe..Ana, Twoje "bliźniaczki" są cudne, Banana, ale masz prześliczną blondyneczkę, Gawit, loki Twojej Martynki są zarąbiste, Kilolek, Twoja trojca przeszłodka - zazdroszczę talentu tortowego, jak kogoś pominęłam sorki..

reklama
Pasowanie na przedszkolaka Marysi - 31.10.

Załączniki

• DSCF5060.jpg
    DSCF5060.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCF5079.jpg
    DSCF5079.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCF5091.jpg
    DSCF5091.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 70
  • DSCF8586.jpg
    DSCF8586.jpg