Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dawno dzieciaczków nie widziałam i nie mogę się napatrzec jak się pozmieniały :-) śliczne wszystkie bez wyjątku!
No i chciałabym Wam pokazać moją Martynkę :-)
Maxwell - na pierwszym zdjęciu mała jak rozkoszny bobas, a na pozostałych taka dorosła pannica Gawit - podziwiam zawsze dzieci jak można tak się poskładać i się wyspać.... zdjęcia super..., jakie ma długie włoski ta Twoja Martynka...
I ja wkleje Wam dwa zdjęcia Marcelosa
pierwsze to przyłapani na gorącym uczynku........w fajnej pozycji spali Marcel sie akurat przebudził a D. chrapał dalej
drugie zdjecie sprzed chwili.....mój koziołek przytuptał do mnie do kuchni po drzemce grunt ze chłopak zadowolony i uśmiechnięty
Mama chłopcy jak sie okazało nie są niezniszczalni super fota Gawit dużą masz córe rozkoszne zdjęcia w łóżeczku Maxweel powtorze po Azie- cudne oczka ma Twe dziecie!!!
maxwell - ale sliczna pannica, najlepsze to zdjecie jak myje zabki oczywiscie reszta tez super gawit - urocza dziewczynka mama - 1 zdjecie bomba fajna pozycja a Marcelek sliczny chlopczyk
Ja od paru dni nie mogłam żadnego zdjęcia wkleić nie wiem czemu, ale dziś poszło wreszcie: to moja słodka biedronella na balu w żłobku. zdjęcie zrobione z kamerki wiec jakość marna, ale więcej na razie nie mam.
Jak widać w buzi paluchy bo zęby dawały w kość biedakowi...