reklama

Albumik

reklama
Pwełek piękny model:tak: a namiot ma mama dla Miłka, trochę inny i to był strzał w 10 tak jak moja zjeżdżalnia:tak: też bym chciała jakiś namiocik sprawić dziewczynom, tylko gdzie ja to postawię....

Ja wrzuce kilka zdjątek z domu (płaczek i przytulaczek), ze spacerku ( miejscowy zbieracz petów)i z urodzinek koleżanki. Tak poopisywałam bo nie wiem jak robicie aby napisy były obok zdjęć...

Aza świetnego masz synusia zdjęcie z kiepem.... hahahahaha:-):-):-):-) (Pati też tak zbierała Igi na szczęście jeszcze nie:-))

Przyjaciele:
A tu próba wybudzenia Asi o 7 godzinie:-D oj ale się nacudowałam zanim przestała odlatywać:-D
A tak sama jem (oczywiście film się nie nagrał w całości,bo aparat padł, więc właściwie nie ma co pokazywać:dry:muszę nagrać nowy:tak:)

cudna jest:-)

Dziunka - świetne foty, Gosia na ich widok "miau",,,:-D, Twoja córa to słodziak nieziemski...

Edit. A to trochę nas :
Jedzonko

Podczas oglądania TV

Zmęczona Gonia

Czy podobnych rzeczy nie robiła Hanka?

Ania super masz dziewuszki:-)
a powiedz mi z czego ty się odchudzasz??? taka szczuplutka jesteś...

Pawełek po ścięciu włosków

hehe ula :) okaze sie jak odrosna troche czy ladnie mu bedzie zreszta u Pawełka byly te pierwsze włoski puch delikatne i takie mieciutkie :) oczywiscie schowałam na pamiatke :D mam andzieje ze teraz beda rowno rosły i beda mocniejsze :d i oby kolor nie zmienil sie... a to fotka z wczoraj wieczorem jeszcze jak mial swoje loki :D

Pawliś w roli modela :D prezentuje wam swój namiot :D

Kasia świetnie Pawełek wygląda po ścięciu włosków, z loczkami też super ale ścięte zdecydowanie lepsze:tak::tak::tak::tak:

Aga - to efekt końcowy / mam nadzieję, że ze mną zostanie ;-) / , także teraz stabilizuję wagę, a przy dwóch latawcach z nadwagą było mi zdecydowanie źle ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry