Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wchodzi wychodziI jak Kasiula bawi się w nim? Ja już go miałam w ręku ale odłożyłam))
I jak Kasiula bawi się w nim? Ja już go miałam w ręku ale odłożyłam))
W takim razie trza będzie się do Ikei wybrać))
Ja wrzuce kilka zdjątek z domu (płaczek i przytulaczek), ze spacerku ( miejscowy zbieracz petów)i z urodzinek koleżanki. Tak poopisywałam bo nie wiem jak robicie aby napisy były obok zdjęć...
Przyjaciele:
A tu próba wybudzenia Asi o 7 godzinieoj ale się nacudowałam zanim przestała odlatywać
A tak sama jem (oczywiście film się nie nagrał w całości,bo aparat padł, więc właściwie nie ma co pokazywaćmuszę nagrać nowy
)
Dziunka - świetne foty, Gosia na ich widok "miau",,,, Twoja córa to słodziak nieziemski...
Edit. A to trochę nas :
Jedzonko
Podczas oglądania TV
Zmęczona Gonia
Czy podobnych rzeczy nie robiła Hanka?
Pawełek po ścięciu włosków
hehe ulaokaze sie jak odrosna troche czy ladnie mu bedzie zreszta u Pawełka byly te pierwsze włoski puch delikatne i takie mieciutkie
oczywiscie schowałam na pamiatke
mam andzieje ze teraz beda rowno rosły i beda mocniejsze :d i oby kolor nie zmienil sie... a to fotka z wczoraj wieczorem jeszcze jak mial swoje loki
![]()
Pawliś w roli modelaprezentuje wam swój namiot
![]()

Ty chyba jako staly bywalec ikei masz juz jakies tam duze znizki co??;-)ja tez sie wybieram na dniach...tydzien bez ikei tydzien stracony:-)