reklama

Albumik

reklama
To ja wrzuce foteczke z wizyty u koleżanki :)))

super minka:-) bo i super chłopczyk:-)

Aza - Twój Konradek ma zabójcze spojrzenie!! Widzę, że dorwał naklejkę z danonków:-D:-D
A tu mój rojber je śniadanko:

hahahaha ale Marysia ma fryzurkę świetna jest

Dziewczynki WSZYSTKIE DZIECI CUDOWNE!!!!!!

Dawno nic nie wrzucałam a że robię porządek w zdjęciach oto My :)

Tak baaardzo się kochamy codziennie :tak:

Oliś z dziadkiem

Olinka królestwo - pokój z Tv, głośniki z kina domowego już są połamane, tatuś nerwowo nie wytrzymał i wszystko pochował :-D

Olinka nowe hobby - wchodzenie po drabinie....:szok:

ach ten tatuś :-)

Oliś na saneczkach:-)

wrzucam ale nie ma co podziwiać :zawstydzona/y: nie mam talentu do tego a i czasu na latanie po sklepach bo u nas to wyprawa na conajmniej 4h. Dodatków nie pokupowałam jeszcze a zresztą cokolwiek bym nie postawila kwiata, wazon, wszystko Olis "poogląda" :-(
tak na początek :tak:

Olinka pokój, raczej bawialnia bo łóżeczko stoi u nas w sypialni, dokładnie u mnie mąż spi na białej kanapie przed TV ;-) Brakuje to jeszcze mnóstwo rzeczy ale to powoli, narazie zabawek tyle ze msc na wszystko inne nie ma :-D

Sypialnia - bez dywanu, czeka na kupno, sypialnia wstepnie miała być turkusowa ale narzutę i posciej mam zieloną (na dole pokoj był z przewagą zielonego, wiec kupiona turksowa firanka lezy w szafie i czeka na posciej turkusową i narzutę.

część pokoju dziennego, ktory sklada sie z 2 częsci, w drugiej stoiwypoczynek zołty, tapeta na scianie, niepasujący dywan, stół itd itp :-D nie mam akurat zdjęć, ale tam nic do niczego nie pasuje a mi weny brak :zawstydzona/y:
Brakuje tu cos na okno, nie wiem czy to ma byc jakas roleta czy zasłona, firana, phi?????

noooo Ula w końcu ujawniła mieszkanko:-p:-p:-p:-p
bardzo ładne :tak::tak::tak::tak: z Olinka fajny chłopczyk a ty mogła byś się nam pokazać bo ja nie widzę twojego "wieku" na zdjęciu bo cię na nim nie za bardzo widać:-p:-p

To ja wstawie nasze wyjscie na plac zabaw i Jasiek odkurzający tą rurą potrafi bawić się pół dnia.

z Jasia świetny chłopczyk:tak::tak:

Marysia w odwiedzinkach u kolego Adasia - młodszy o dwa miesiące od mojej córci..;-)

no no Mxwelll muszę się zgodzić z dziewczynami pilnuj jej!!!!

Ajjj ale sliczne te dzieciaczki! Az brak slow :) A nie dosc ze sliczne to jeszcze lubuziaki i male komiki! Minki niesamowite ;-)

A tutaj moj kochany urwis po kapieli :P

Oli RULEZ hahahahahaha:-):-):-):-):-):-)

Pathanka zdjęcie z rura rewelka a z tym placem zabaw to tez muszę coś takiego zaliczyć ;)))

Maxwell twoja córa ma już takie powodzenie... no no no... nie pogadać :)))

Klaudzia zdjęcie extra, taki mały cwaniaczek hehe...

Ja wrzuce kilka zdjątek z domu (płaczek i przytulaczek), ze spacerku ( miejscowy zbieracz petów)i z urodzinek koleżanki. Tak poopisywałam bo nie wiem jak robicie aby napisy były obok zdjęć...

Załączniki

• DSC_0172.jpg
    DSC_0172.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0171.jpg
    DSC_0171.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0216.jpg
    DSC_0216.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0229.jpg
    DSC_0229.jpg