reklama

Albumik

pola fajny ten twój Kubuś i widzę że kurteczkę macie z HM , miałam mojemu kupić taką ale największa jest na 86 więc rękawy będą zaraz krókie
pathanka no guz niesamowity , ale za to Jasiek super chłopak ,a na tym ostatnim foto superowo się śmieje

reklama
Wszystkie dzieci cudowne!!! Bez wyjątków :-)

A tutaj Olis (czego mama nie zrobi zeby miec chwilę dla siebie :-D)
Olis i papier toaletowy to widok codzienny :-D
Olis zjada sam kisielek z żurawinką i owocami babci
I tak mogłoby byc cały dzień :-D
Nasza prywatna wiewiórka (widok z kuchni, siedzi przed samym oknem)

super chłopczyk :-) ale mamo powinnaś po dupie dostać za ten tv:tak::tak:

Proszę - przykład niezbyt głodnego dziecka:-D
Tatę to przerosło:ninja2:

oj Igor też tak serki zjada...:rofl2::rofl2:

To ja dodam kilka zdjątek z wizytu u znajomych a dokładnie na roczku mojego męża chrześniaka :)))

hahahaha ostatnia fotka wymiata świetny chłopczyk:-):-)

Ula - Oli bosski , kisielek szamie ślicznie, telewizor mój nie ma aż tak pięknego kineskopu ;-) - moje ręce w niego wycierają ; a wiewióra cudo
Dziunka - Asia prawie na każdym zdjęciu ma super uśmiech, a upackać się potrafi jak ta moja
AZA - ostatnie zjęcie świetne , skąd ta minka jakby fukał :-D?
A tu moje panny z dziadkiem i ja z Gonią już po ceremonii

Ania zdjęcie z dziadkiem 1KLASA pięknie się dziewczynki prezentują dziadek również:tak::tak:
a Ciebie jak zwykle nie widać...:nerd::nerd:

oj ale przystojniak :-D:-D

A to mój panicz z pierwszym guzem i jako pan porządnicki

no guz niezły ważne ze już po nim nic nie zostało a Jasiu śliczny:-):-) z guzem i bez

Ania my mamy rozmiar 12-18 msc i dobra jest:) Kuba gore nosi w takim rozmiarze ale spodnie 18-24 bo te dlugie nogi:) bo mniejszy rozmiar to jak po mlodszym bracie heh:D
martolinka wszystkie zdjecia sa z lutego;) widocznie tak na fotkach wyszlo, ze mniejszy czy cos:)
dziunka to zycze syneczka:) oczywiscie w najodpowiedniejszym dla Ciebie czasie;)
pathanka wow ale guz, szok:) Moj mial juz kilka guzow ale nie az takich:) musialo bolec :( a synek oczywiście uroczy:) chyba ma ciemna karnacje, co nie?:)

Ania my mamy rozmiar 12-18 msc i dobra jest:) Kuba gore nosi w takim rozmiarze ale spodnie 18-24 bo te dlugie nogi:) bo mniejszy rozmiar to jak po mlodszym bracie heh:D
martolinka wszystkie zdjecia sa z lutego;) widocznie tak na fotkach wyszlo, ze mniejszy czy cos:)
dziunka to zycze syneczka:) oczywiscie w najodpowiedniejszym dla Ciebie czasie;)
pathanka wow ale guz, szok:) Moj mial juz kilka guzow ale nie az takich:) musialo bolec :( a synek oczywiście uroczy:) chyba ma ciemna karnacje, co nie?:)

Tak ma ciemną po tatusiu.

Pathanka - guz konkret, a jak to mówi przysłowie szewc bez butów chodzi, więc synek sprząta wszędzie tylko swój pokoik omija:-D
Aga - ja mam tak zawsze - albo patrzę w obiektyw z głupią miną, albo nie widzę, że robią fotę i jestem poskręcana...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry