reklama

Albumik

Spotkanko z Gie-oska i Mary-mary :)))

Załączniki

• DSC_0415.jpg
    DSC_0415.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0460.jpg
    DSC_0460.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0474.jpg
    DSC_0474.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Sonia śliczniutka, a chłopaki - pełne respektu spojrzenia na nią - super zdjęcia!!!:-)
Wyjątkowaona, fajne Twoje chłopaki!!Patryk, nieodrodny synuś ojca:-)..a z Ciebie laseczka, że hoho.
Martolinka, chcesz, żeby sobie kark skręciła?? A kalosze bomba, jak i z resztą Twój Antek:-)

hahahaha nooooooo z tym karkiem to fakt, trzeba sie ponaciągać :D:D:D
a Marcel tez dzisiaj w kaloszach smigał :) ale mamy takie obciślejsze co pod spodnie wchodzą no i mały by mi po takich wertepach nie biegał bo to pierdoła wygodna ino po prostym :D
ale chłopaki fajne :D co to duzo pisac :D a sonia kawał babki... jej to żaden nie podskoczy hahaha:-D

A to mój panicz z pierwszym guzem i jako pan porządnicki

Wow, ale guz! Asia też podobny zaliczyła - Marta widziała. Chociaż nie...przy Jasiu jej guz był mini:-D A sam Jaś uroczy:tak:

Jejku, przesłodki ten Twój synek! Do schrupania!

Spotkanko z Gie-oska i Mary-mary :)))

A WY MAMY GDZIE???? Cała trójka słodka!
No Sonia wygląda na trzy lata a nie rok z hakiem:-D

Zobacz załącznik 336523Zobacz załącznik 336522Zobacz załącznik 336524Zobacz załącznik 336521

Popoludniowa wyprawa na plac zabaw :) Zimno jak ch... , ale Antoniusz musiał wypróbować kaloszki :tak:

Jak ch...? Czyli co ? Ch.... czy Ch.... :-D

A Antek w kaloszkach - super! Chciałam wczoraj kupić ale nie dostałam, chyba rozeszły się jak świeże bułeczki, poczekam na te w lidlu:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry