reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, bardzo się cieszę i GRATULUJĘ!!! Mamy szczęśliwe dni :-):-):-)
Dziś urodziła też moja szwagierka synka Mareczka :-):-):-)

reklama
wczoraj wieczorem dostałam smsa od Dominiki81

"dzis o 19.30 urodził się nasz synek Jas. 3640 gr, 56 cm, 10 pkt, cc jest sliczny, pozdrawiamy"

a dzis rano dostałam smsa od eve81

"przepraszam ze sie nie odzywałam, ale Ada urodziła sie z zapaleniem płuc i nie mam jej jeszcze przy sobie. Lezymy jeszcze w szpitalu. teraz jeszcze sie naswietla.Bardzo mi ciezko w tej sytuacji. Mała jednak zdrowieje, tylko zoltaczka schodzi wolniej przy tym zapaleniu. pozdrawiamy"

Eve81 życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej córeczki.
Dominika81 gratuluję synka :-)

Dominika81 serdeczne gratulacje!!! Dużo radości z syneczka!!!

Eve81 myślami i serduchami jesteśmy Wami! Szybkiego powrotu do zdrówka i dużo sił!!!

Eve, dobrze, że się odezwałaś, martwiłyśmy się o Was:tak:

Eve, Dominika, ogromne gratulacje kochane mamuśki!!!

reklama
Wiadomość od Moje maleństwo ;-):-):-)

"Hej dziś rano 5.01 urodziłam córeczkę Amelkę poprzez cc. Waży 2600 dl.47cm. Jest prześliczna! Pozdrowienia dla marcóweczek." :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry