reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jejku!!!! Ja to normalnie zyje WASZYMI porodami!(odkad sama urodzilam).

Eve,Dominika,Moje malenstwo - gratulki dla kolejnych rozpakowanych mamus!!!

reklama
EVE super ze sie odezwalas! Mialam z Julka bardzo podobna sytuacje, ale szybko z tego wyszla i po 10 dniach bylismy w domu. I teraz jest zdrowiutka! I tego tez Wam zycze:)

Gratulacje dla Mojego Malenstwa i Dominiki!

Dominika, Eve, Moja maleństwo - wielkie gratulacje!!:-)
Eve, dużo zdrowia dla Córeczki

Laila, zazdroszczę ochrony krocza... ale jak jest czas, to można próbować - u mnie nie dało rady ;-)

Ja też się ciesze.Ale jeszcze nie aż tak bardzo w porządku ponieważ jeszcze chodzimy na rehabilitację. Ale mała chodzi bez większych problemów wspaniale mówi. Tylko jest strasznie mała jak na dziecko które skończyło 2 lata i 8 miesięcy. Przy wzroście 87 cm waży ledwo ponad 10 kg.

Laila troszke dlugi porod ale najwazniejsze ze jestes zadowolona i dzidzia zdrowa.
Mamakornelii mnie podobnie jak Sare ciarki przeszly,najwazniejsze ze mala zyje i radzi sobie-duzo zdrowka i wytrwalosci dla Was

Madzik mi napisalam ze ma malo pokarmu ale walczy z cyckami a wczoraj malego dokarmiala strzykawka,a dzis miala walczyc z laktatorem.
Zostaja jeszcze w szpitalu(nie napisala jak dlugo) bo maly ma zoltaczke.
Pozdrowienia dla wszystkich

Dziewczyny, gratuluję!!! Troje nowych dzieciaczków - pełnia szczęścia!!!
Eve - niech szkrabek szybko wraca do zdrowia, a Tobie dużo siły!!!

reklama
Gratulacje dla nowo rozpakowanych mamuś i dużo zdrówka dla WAS

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry