reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dominika, Eve, Moje Maleństwo- GRATULUJE!!!:-):-)
Eve niech Ci dzieciątko szybko wraca do zdrowia. Trzymamy kciuki:tak:

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak bardzo aktywne sa Wasze maluszki?

Moj babel jest jakis spokojny. Probowalam liczyc ruchy. Jest max 10 w ciagu godziny, czasami mniej. Zastanawiam sie czy nie przejsc sie na izbe przyjesc. W jaki sposob na izbie sprawdzaja, ze wszystko jest ok? (ktg, usg?)

Skurczy prawie nie mam. Dzis zaczelo mnie kłuc w pochwie czy jakos tak.

ja ostatnio małą też słabo czuje.idz na ktg to sprawdzisz jak malenstwo sie ma a raczej jego serduszko i niedenerwuj się za bardzo bo dzidziajest już duza i mało miejsca ma dlatego możesz ją słabo odczówać ale dla spokoju zrób ktg:blink:

Dziewczyny wszystkiego najlepszego!!! Niech się wam dzieciaki ZDROWO chowają. Gratulacje dla was i waszych rodzin.

Wszystkiego dobrego dla nowych mamuś - nie wyliczam bo nie nadążam już! :-pNiech sie wam kruszynki zdrowo i radośnie chowają! I życzę prędkich powrotów do domowego zacisza!

Laila

Bardzo mnie cieszy, że ochrona krocza staje się czymś normalnym :-) tak powinno być!!! Właśnie wypisałam na karcie wypisu, że mam ją wyszczególnioną w usługach.

Mamakornelii

tak spokojnie to opisujesz a mnie się serce kroi. Moja córcia urodzona w 41 tyg z 10 pkt ma 6 lat i waży 18 kg - też mało;-) ja bym się wzrostem i wagą nie martwiła :tak:

Ła, bidna Madzik nie zazdroszczę walki z laktatorem... ale wytrwałośc zwykle jest nagrodzona ;-)

Maniulka - większość dzieci ma żółtaczkę, oby tylko była to delikatniejsza jej wersja :tak:

reklama
Wiecie co, nie wiedziałam, że ten czop śluzowy jest taki duży, normalnie w szoku jestem, byłam przed chwileczką w kibelku i znowu kawałek mi wyszedł i dalej nie jest niczym podbarwiony... ale może jednak coś się ruszy :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry