Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak najcześciej układaj maluszka pupka do góry. U mnie jest to problem bo mała noe lubi leżeć w tej pozycji.![]()
Zastanawiam się nad jedną sprawą - gdzieś kiedyś czytałam, że jeśli dziecko ma asymetrię i chodzi na rehabilitacje to należy się zasiłek rehabilitacyjny. Wiecie może jak to jest dokładnie? Korzystacie z tego?
marmi wiem ze jest zasilek pielegnacyjny i bede sie o niego starac ale podobno strasznie duzo dzieci ma napiecie i asymetrie wiec takie zasilki przyznaja raczej tam gdzie jest jeszcze cos neurologicznego np porazenie mozgowe. Przynajmniej w moim miescie tak jest. Musisz sie dowiedziec w swojej gminie , wziasc papierki do wypelnienia i zorientowac sie jakie zaswiadczenia od lekarzy sa ci potrzebne. Ja skladam tak czy inaczej, najwyzej odrzucaHej Dziewczyny :-)
Ja też zauważyłam, że moja Maja układa się asymetrycznie, w prawą stronę. Jeszcze nie jest to potwierdzone przez lekarza ale za tydzień mamy neurologa więc się dowiem co i jakZastanawiam się nad jedną sprawą - gdzieś kiedyś czytałam, że jeśli dziecko ma asymetrię i chodzi na rehabilitacje to należy się zasiłek rehabilitacyjny. Wiecie może jak to jest dokładnie? Korzystacie z tego?