• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

aukcje :-)

reklama
Monia ta bluza co wystawiłaś dla dziewczynki 10 lat to ona w jakim stanie? czy ona jest z welurku czy taka normalna bawełniana? a jak ściągacze nie rozciągnięte? zastanawiam się czy nie wziąć jej dla Julki miałaby na wiosnę jak znalazł.

Monia ja wygrałam tę bluzeczkę next i przelałabym Ci kaskę tylko mam też pytanie czy masz jeszcze jakieś inne bluzeczki na ten rozmiar bo wzięłabym więcje, albo coś dla mojej starszej na 7-8 lat?
jak nie masz teraz to płace od razu i czekam na inne Twoje aukcje. Aha zajrzę dopiero ok. 21.

Monia ta bluza co wystawiłaś dla dziewczynki 10 lat to ona w jakim stanie? czy ona jest z welurku czy taka normalna bawełniana? a jak ściągacze nie rozciągnięte? zastanawiam się czy nie wziąć jej dla Julki miałaby na wiosnę jak znalazł.
Polcia ta fioletowa jest w stanie bardzo dobrym.
Bawelniania, warto.
Monia ja wygrałam tę bluzeczkę next i przelałabym Ci kaskę tylko mam też pytanie czy masz jeszcze jakieś inne bluzeczki na ten rozmiar bo wzięłabym więcje, albo coś dla mojej starszej na 7-8 lat?
jak nie masz teraz to płace od razu i czekam na inne Twoje aukcje. Aha zajrzę dopiero ok. 21.
E-Kord dzisiaj juz spi Pawelek i nie chce grzebac w worach, ale jutro przejrze i odpowiem czy bedzie cos na rozmiar Twojej córci ok ?
albo jednej corci albo drugiej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry