martuśwol!89
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny , miałyście wykonywane badanie AMH ? Oraz jak interpretować ten wynik ,mam 29 lat staramy się 6 cykl ,mój wynik to 31.19 pmol/l
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękuje
Tez miałaś wykonywane to badanie ? Ja chyha za mocno wszystko przeżywam ,niby 6 cykl dopoero a dla mnie to tak długo ....Wynik bardzo dobry według mnierezerwa jajników jest jeszcze duża.
Właśnie w tym miesiącu pierwszy raz będziemy używać paskówJa nie miałam. Siostra robiła. Możesz zrobić sobie monitoring cyklu u gina żeby wyłapać owulacje polecam również paski owulacyjne. Do tego seks co dwa dni i mniej stresu i więcej luzu![]()
Dołączam zdjęcie z norma jaka była uwzględniona , a te pozostałe badania ,coA jakie są normy podane ? W moim labo norma jest od 0,07 do 7. Najlepiej zrobić z amh także fsh i lh między 3-5 dniem cyklu
Nie dziękuje