Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, morfo obnizona ale to nie przekreśla nic. Na wyniki patrzy sie calosciowo, nie na jeden parametr. Macie ladny ruch, niezłą ilosc. Niech partner bierze jakies suple, typu profertil czy fertilman. Dla mnje wyniki naprawde nie sa zleWitam, właśnie odebraliśmy wyniki badania nasienia, niepokoi nas morfologia 2%. Proszę o interpretację.
Zobacz załącznik 1427778
Ja nie znam się na wynikach. Mam synka, urodził się w lutym. Morfologia 0%, 100% nieprawidłowych plemników. Poczęcie naturalne.
Nie trać wiary![]()
ile u Was trwały starania?U nas morfologia nasienia 0,89% i urodziłam zdrową córkę![]()
1,5 roku. My w ogóle mieliśmy nie mieć dzieci, bo ja byłam z diagnozą "bezpłodność + brak owulacji". Pojechaliśmy do kliniki bezpłodności, żeby ktoś nam pomógł. Pierwsze co, kazali zrobić badania - przebadaliśmy najpierw męża. W grudniu odebraliśmy wyniki, morfologia wyszła taka a nie inna więc stwierdziliśmy, że narazie sobie odpuszczamy, bo dla mnie to było złe doświadczenie psychiczne. W styczniu okazało się, że jestem w ciąży. Oczywiście żadnego leczenia nie zdążyliśmy podjąćile u Was trwały starania?
dzięki za odpowiedź1,5 roku. My w ogóle mieliśmy nie mieć dzieci, bo ja byłam z diagnozą "bezpłodność + brak owulacji". Pojechaliśmy do kliniki bezpłodności, żeby ktoś nam pomógł. Pierwsze co, kazali zrobić badania - przebadaliśmy najpierw męża. W grudniu odebraliśmy wyniki, morfologia wyszła taka a nie inna więc stwierdziliśmy, że narazie sobie odpuszczamy, bo dla mnie to było złe doświadczenie psychiczne. W styczniu okazało się, że jestem w ciąży. Oczywiście żadnego leczenia nie zdążyliśmy podjąćtrzeba wierzyć w cuda, bo jak widać - wszystko jest możliwe
![]()