reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Interpretacja badania nasienia

Hej, mogę prosić o interpretację wyników badania nasienia?

Załączniki

• IMG_20241203_091228.jpg
    IMG_20241203_091228.jpg
    105,2 KB · Wyświetleń: 302
reklama
od 4 jest norma, ale przy takiej ilości plemników taka morfologia jaką macie jest ok
Ostatnio znajomy, który wraz z żoną mają również problem z zajściem w ciążę, po wykonaniu badania i wyniku morfologii 8 usłyszeli od lekarza, że słabo, że są mężczyźni którzy mają 30% morfologi i wtedy jest już duża szansa

Ostatnio znajomy, który wraz z żoną mają również problem z zajściem w ciążę, po wykonaniu badania i wyniku morfologii 8 usłyszeli od lekarza, że słabo, że są mężczyźni którzy mają 30% morfologi i wtedy jest już duża szansa
😂😂😂
siedzę na forum od 5 lat, widziałam dziesiątki wyników badań nasienia i wiesz ile razy widziałam 30% morfologii? Zero.
A ile razy widziałam 8? Może ze 2 😆
A ciąż ile było z tych okropnych morfologii nawet 3, 2 czy nawet 0% to nie zliczę
to jakiś konował nie lekarz

😂😂😂
siedzę na forum od 5 lat, widziałam dziesiątki wyników badań nasienia i wiesz ile razy widziałam 30% morfologii? Zero.
A ile razy widziałam 8? Może ze 2 😆
A ciąż ile było z tych okropnych morfologii nawet 3, 2 czy nawet 0% to nie zliczę
to jakiś konował nie lekarz
Też mnie to zdziwiło, ale mówię lekarz chyba wie lepiej :D

reklama
Też mnie to zdziwiło, ale mówię lekarz chyba wie lepiej :D
no nie zawsze niestety. Lekarze często gadają głupoty, szczególnie tacy, którzy na niepłodności się nie znają, ale myślą, że i my się nie znamy i wciskają nam właśnie takie wspaniałości jakie przytoczyłaś 😅
Wyniki Twojego partnera są ok. Nie są jakieś super ponadprzeciętne, ale są poprawne.

Do góry