reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Badanie połówkowe

JoannaAleksandra

Zaangażowana w BB
Cześć, wczoraj miałam usg połówkowe. Wiem, że najlepiej zasięgnąć porady lekarza ale najwcześniej będę miała taką możliwość za jakieś 2 tygodnie. Lekarz, który robił usg, mówił, że na tę chwilę ok. Jednak martwi mnie kilka kwestii.
-rozbieżności między wymiarami około 2 tygodnie
-przepływy w tętnicy macicznej i pępowinie
-dość niskie AFI

Mogłybyście rzucić okiem? Byłabym bardzo wdzięczna 🥺

Załączniki

• IMG_20240611_140616.jpg
    IMG_20240611_140616.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 371
  • IMG_20240611_140533.jpg
    IMG_20240611_140533.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 143
  • IMG_20240611_140523.jpg
    IMG_20240611_140523.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 132
  • IMG_20240611_140510.jpg
    IMG_20240611_140510.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 135
reklama
Afi niskiej ale jeszcze w normie, raczej do kontroli co miesiąc, czy nie spada.
A wymiary maja prawo roznic się o 2 tygodnie.
Dziękuję za odpowiedź :) co do afi to już zaczęłam pić dużo więcej wody, słyszałam, że pomaga. Na pewno nie zaszkodzi.

Co do przepływów, lekarz mówił, że mogłoby być lepiej ale ogólnie ciąża wygląda ok. Jednak wolałabym już wiedzieć coś więcej, a tu jeszcze tyle czekać do wizyty :/

Dziękuję za odpowiedź :) co do afi to już zaczęłam pić dużo więcej wody, słyszałam, że pomaga. Na pewno nie zaszkodzi.

Co do przepływów, lekarz mówił, że mogłoby być lepiej ale ogólnie ciąża wygląda ok. Jednak wolałabym już wiedzieć coś więcej, a tu jeszcze tyle czekać do wizyty :/
Nie do końca pomaga :)

Miałam niskie ago, połam z 3l dziennie i wcale nie rosło ;(

Cześć, wczoraj miałam usg połówkowe. Wiem, że najlepiej zasięgnąć porady lekarza ale najwcześniej będę miała taką możliwość za jakieś 2 tygodnie. Lekarz, który robił usg, mówił, że na tę chwilę ok. Jednak martwi mnie kilka kwestii.
-rozbieżności między wymiarami około 2 tygodnie
-przepływy w tętnicy macicznej i pępowinie
-dość niskie AFI

Mogłybyście rzucić okiem? Byłabym bardzo wdzięczna 🥺
Ale przecież lekarz powiedział, że jest ok.

reklama
Do góry