• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Badanie

Pata2016

Zaciekawiona BB
Witam ostatnia miesiączke miałam 24.09
21.10 robiłam betę która wyszła 8,23 23.10 października powtórzyłam badanie wyszło 22.02 . Testy ciążowe bardzo blade , Dzisiaj byłam u lekarza który stwierdził że pęcherzyka ciążowego jeszcze u mnie widać bo to za wcześnie mam zgłosić się za tydzień , mówił że może to ciąża może nie a ,może biochemiczna już sama nie wiem czy jestem w ciąży czy ktoś tak miał ? Może tylko nadzieję sobie narobiłam

reklama
Może być jeszcze za wcześnie na pęcherzyk. Ja w pierwszej ciąży w 5 tygodniu też nie miałam nic na USG, okazało się że owulacja się przesunęła i ciąża była o 2 tyg młodsza (chociaż po czasie nadgonila). Za to w obecnej ciąży w 5tyg (4+3) było widać maluśki pęcherzyk. Doradzałabym odczekać 2-3 dni i zrobić ponownie test ciążowy albo jutro pójść na jeszcze jedną betę, sprawdzić czy przyrasta prawidłowo. Posłuchaj lekarza i wróć za tydzień. Wiem że już byś chciała wiedzieć to i teraz ale to jeszcze bardzo wczesna ciąża :) trzymam kciuki :)

Może być jeszcze za wcześnie na pęcherzyk. Ja w pierwszej ciąży w 5 tygodniu też nie miałam nic na USG, okazało się że owulacja się przesunęła i ciąża była o 2 tyg młodsza (chociaż po czasie nadgonila). Za to w obecnej ciąży w 5tyg (4+3) było widać maluśki pęcherzyk. Doradzałabym odczekać 2-3 dni i zrobić ponownie test ciążowy albo jutro pójść na jeszcze jedną betę, sprawdzić czy przyrasta prawidłowo. Posłuchaj lekarza i wróć za tydzień. Wiem że już byś chciała wiedzieć to i teraz ale to jeszcze bardzo wczesna ciąża :) trzymam kciuki :)
A czy jak robiłam betę przedwczoraj to mogę jutro iść znowu ? Czy za wcześnie ?

No właśnie mnie ten mój przyrost niepokoi z 8.23 po 2 dniach 22.02 nie wiem czy nie za mało
Po 48h powinno być 66% a po 72h 114% ja nie umiem tego obliczac. Ale możesz wpisać w kalkulator a jak nie to idź jutro na betę i jak będziesz miała wyniki to zapytaj pani w labo czy wynik jest prawidłowy tylko zabierz ze sobą wyniki z przedwczoraj.

Po 48h powinno być 66% a po 72h 114% ja nie umiem tego obliczac. Ale możesz wpisać w kalkulator a jak nie to idź jutro na betę i jak będziesz miała wyniki to zapytaj pani w labo czy wynik jest prawidłowy tylko zabierz ze sobą wyniki z przedwczoraj.
Jeżeli tam sie dzieje troszke pozniej....ciaza moze byc mloda bardzo..zrob test za kilka dni
Jutro jeszcze potworze bete

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry