reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bardzo mały pęcherzyk ciążowy w 7tc

Pęcherzyk rośnie około 1 mm na dobę. Więc jeżeli w ciągu tygodnia urósł tylko 2 mm to nie wróży to dobrze. Więc nastawialabym się na najgorsze.
Teraz mam zagwozdkę. Pojechałam na izbę przyjęć do szpitala. Pomijam, że lekarz był c****m jakich mało. Wczoraj- u jednego lekarza pęcherzyk ciążowy 8,5mm, a u tego dzisiejszego w szpitalu 11mm. Czy ktoś miał taką rozbieżność? Oczywiście ten dzisiejszy badanie byle jak, nawet nie powiększył zdjęcia, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk jest rzeczywiście pusty…

reklama
Teraz mam zagwozdkę. Pojechałam na izbę przyjęć do szpitala. Pomijam, że lekarz był c****m jakich mało. Wczoraj- u jednego lekarza pęcherzyk ciążowy 8,5mm, a u tego dzisiejszego w szpitalu 11mm. Czy ktoś miał taką rozbieżność? Oczywiście ten dzisiejszy badanie byle jak, nawet nie powiększył zdjęcia, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk jest rzeczywiście pusty…
Czasami wystarczy inny sprzęt, drżenie ręki lekarza i pomiar będzie inny.

Pojechałaś w piątek na IP po to, żeby zmierzyli pęcherzyk? No to ja się nie dziwię, że lekarz był jaki był.

Normalnie poczekaj na kolejną wizytę albo umów się do innego lekarza w normalnym trybie, a nie na IP. Do kogoś z dobrym sprzętem.

Pojechałaś w piątek na IP po to, żeby zmierzyli pęcherzyk? No to ja się nie dziwię, że lekarz był jaki był.

Normalnie poczekaj na kolejną wizytę albo umów się do innego lekarza w normalnym trybie, a nie na IP. Do kogoś z dobrym sprzętem.
Nie, pojechałam, bo miałam bóle z jednej strony, jakby w jajniku i to mnie zaniepokoiło ☹

Do góry