reklama

Bardzo mały pęcherzyk ciążowy w 7tc

Pęcherzyk rośnie około 1 mm na dobę. Więc jeżeli w ciągu tygodnia urósł tylko 2 mm to nie wróży to dobrze. Więc nastawialabym się na najgorsze.
Teraz mam zagwozdkę. Pojechałam na izbę przyjęć do szpitala. Pomijam, że lekarz był c****m jakich mało. Wczoraj- u jednego lekarza pęcherzyk ciążowy 8,5mm, a u tego dzisiejszego w szpitalu 11mm. Czy ktoś miał taką rozbieżność? Oczywiście ten dzisiejszy badanie byle jak, nawet nie powiększył zdjęcia, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk jest rzeczywiście pusty…

reklama
Teraz mam zagwozdkę. Pojechałam na izbę przyjęć do szpitala. Pomijam, że lekarz był c****m jakich mało. Wczoraj- u jednego lekarza pęcherzyk ciążowy 8,5mm, a u tego dzisiejszego w szpitalu 11mm. Czy ktoś miał taką rozbieżność? Oczywiście ten dzisiejszy badanie byle jak, nawet nie powiększył zdjęcia, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk jest rzeczywiście pusty…
Czasami wystarczy inny sprzęt, drżenie ręki lekarza i pomiar będzie inny.

Pojechałaś w piątek na IP po to, żeby zmierzyli pęcherzyk? No to ja się nie dziwię, że lekarz był jaki był.

Normalnie poczekaj na kolejną wizytę albo umów się do innego lekarza w normalnym trybie, a nie na IP. Do kogoś z dobrym sprzętem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry