Esia
Fanka BB :)
Na taką wypowiedź przyjdzie nam wprawdzie jeszcze poczekać, jednak przecież już teraz BAWIMY SIĘ z naszymi Maleństwami! :-)
Jestem bardzo ciekawa, jak to u Was wygląda. Jakie macie pomysły na zabawę z Dziecinką.
Piszcie proszę, myślę że nie tylko ja bardzo chętnie o tym poczytam :-) Piszcie też, jak Wasze dzieci reagują na bodźce, co sprawia im radość, co przykuwa ich uwagę :-)
Jestem bardzo ciekawa, jak to u Was wygląda. Jakie macie pomysły na zabawę z Dziecinką.
Piszcie proszę, myślę że nie tylko ja bardzo chętnie o tym poczytam :-) Piszcie też, jak Wasze dzieci reagują na bodźce, co sprawia im radość, co przykuwa ich uwagę :-)

Zasypia koło 19 i słodko śpi do 21.30 albo i dłużej - kolejny raz kąpiel o 20 odpada. Przecież nie będziemy go budzić
No a po kąpieli przypada jedna z chwil aktywności - oczka jak spodki, buzia w ciup i nie da się odłożyć
no i zawsze ma godzinkę z tatą i wtedy o różne rzeczy się dzieją. A ze mną to zazwyczaj zwiedza mieszkanie i opowiadam mu o wszystkim. Za to Junior się ostatnio wziął i codziennie czyta małemu bajki, różnie mu to wychodzi, ale bardzo się stara.