reklama

Beta 22,0 cztery dni przed okresem

to już twoja decyzja. Możesz po upewnieniu się za dwa dni tez powiedzieć, ale sama po sobie wiem ze czasami te dwa dni to wieczność i to już kwestia teraz jak czujesz bo tak jak mówisz to nadal wcześnie 😅

Jeśli mówisz odrazu to poprostu tez mu powiedz ze za dwa dni idziesz powtórzyć, dla pewności (nie każdy facet ogarnia ze scenariusze mogą być różne :) )
Właśnie te dwa dni to wieczność, katorga, jestem zmęczona, drażliwa, cycki bolą, głowa, mam ochotę to powiedzieć ale póki nie jestem pewna to boję się że coś pójdzie nie tak, sama nie wiem

reklama
Cześć dziewczyny 20 listopada byłam u lekarza beta wynosiła 786,40 nic nie zobaczył na usg widocznie poszłam za wcześnie wczoraj beta wynosiła 2300 dzisiaj mam lekarza czy dziś jest szansa żeby zobaczyć pęcherzyk ciążowy ?jesli by była ciąża pozamacziczna to tez beta by rosła 66% w 48h?

Cześć dziewczyny 20 listopada byłam u lekarza beta wynosiła 786,40 nic nie zobaczył na usg widocznie poszłam za wcześnie wczoraj beta wynosiła 2300 dzisiaj mam lekarza czy dziś jest szansa żeby zobaczyć pęcherzyk ciążowy ?jesli by była ciąża pozamacziczna to tez beta by rosła 66% w 48h?
Tak, przy takiej becie już powinien być widoczny pęcherz ciążowy
I tak przy cp też potrafią być prawidłowe przyrosty bhcg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry