Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Okładem z bigosuTo czym tu leczyć?? Miała któraś z was taka sytuację??
Nie spamuje po prostu chciałam zapytać Nie musi mnie pani wyśmiewać wiem że muszę iść do lekarza, ale chyba mogę zapytać doświadczone kobietyOkładem z bigosu
Pójdziesz do lekarza to się wszystkiego dowiesz… po co spamujesz? Skończyła się szkoła i się nudzisz?
Bede się umawiać w poniedziałekSama sobie odpowiedziałaś - bez badania to można zgadywać tylko co to może być. Czas się umówić do ginekologa - dobrego ginekologa
Nie da się mieć implantacji ponad 20 dni po stosunku bez penetracji.Pomocy bo sie boje.. przy podcieraniu miałam świeżą zywoczerwoną krew i malutki skrzepik a potem już brązowa krew śluz i plamienie.. to napewno nie jest żadna implantacja prawda? Od całego tygodnia mam ciągle takie epizody i jakby krew miesiączkowa nie chciała wyplywać na zewnątrz jakby ciągle byla w środku mam takie wrażenie. Przy implantacji nie może sie złuszczać endometrium i pokazywać potem w postaci skrzepów??
W sumie to już minęło 26 dniNie da się mieć implantacji ponad 20 dni po stosunku bez penetracji.
Kiedy to do Ciebie dotrze?