• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg przed terminem miesiączki

reklama
Ja tam czekam co się urodzi z tych urojonych rzeczy. Za określenie „głupia” się nie gniewam, dzieciom się dużo wybacza.
Bill Hader Reaction GIF

Pomocy bo sie boje.. przy podcieraniu miałam świeżą zywoczerwoną krew i malutki skrzepik a potem już brązowa krew śluz i plamienie.. to napewno nie jest żadna implantacja prawda? Od całego tygodnia mam ciągle takie epizody i jakby krew miesiączkowa nie chciała wyplywać na zewnątrz jakby ciągle byla w środku mam takie wrażenie. Przy implantacji nie może sie złuszczać endometrium i pokazywać potem w postaci skrzepów??

Pomocy bo sie boje.. przy podcieraniu miałam świeżą zywoczerwoną krew i malutki skrzepik a potem już brązowa krew śluz i plamienie.. to napewno nie jest żadna implantacja prawda? Od całego tygodnia mam ciągle takie epizody i jakby krew miesiączkowa nie chciała wyplywać na zewnątrz jakby ciągle byla w środku mam takie wrażenie. Przy implantacji nie może sie złuszczać endometrium i pokazywać potem w postaci skrzepów??
Nie da się mieć implantacji ponad 20 dni po stosunku bez penetracji.
Kiedy to do Ciebie dotrze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry