• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg przed terminem miesiączki

Przeczytaj wszytko od pierwszej strony jescze raz albo 10 razy najlepiej. A jeśli plamisz to skontaktuj się z ginekologiem zrobi usg to się dowiesz z czego plamisz, może drapiesz albo grzebiesz za mocno albo nie nie wiem.. przez te globulki

reklama
Przeczytaj wszytko od pierwszej strony jescze raz albo 10 razy najlepiej. A jeśli plamisz to skontaktuj się z ginekologiem zrobi usg to się dowiesz z czego plamisz, może drapiesz albo grzebiesz za mocno albo nie nie wiem.. przez te globulki
Nic nie drapie i nie grzebie cały czas mam plamienia wczoraj był śluz żywa krew z brązową i malutki skrzep jak ziarno maku

Będę się zapisywać a ta luteina podjęzykowa serio jest taka słaba?? Co jest lepsze besins progesteron czy duphaston na wywołanie? A może jeszcze coś innego??
Na to Ci odpowie ginekolog a nie randomowe osoby z forum. Ginekolog musi Cię zbadać, zlecić badania hormonalne i wtedy będziesz miała pełny obraz na swoją sytuację. My Ci diagnozy przez internet nie zrobimy

Będę się zapisywać a ta luteina podjęzykowa serio jest taka słaba?? Co jest lepsze besins progesteron czy duphaston na wywołanie? A może jeszcze coś innego??
Nie będę Ci dawać tu porad medycznych, ale dobry ginekolog zrobi badania i znajdzie inne rozwiązanie niż progesteron czy tabletki antykoncepcyjne. Tu trzeba hormony wyregulować, żeby nie wywoływać miesiaczki co miesiąc.

reklama
Nie będę Ci dawać tu porad medycznych, ale dobry ginekolog zrobi badania i znajdzie inne rozwiązanie niż progesteron czy tabletki antykoncepcyjne. Tu trzeba hormony wyregulować, żeby nie wywoływać miesiaczki co miesiąc.
Ale ja Mam hormony wszystkie w normie w ostatnich badaniach sprzed dwóch miesięcy wszystko Mam dobrze w normie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry