Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie drapie i nie grzebie cały czas mam plamienia wczoraj był śluz żywa krew z brązową i malutki skrzep jak ziarno makuPrzeczytaj wszytko od pierwszej strony jescze raz albo 10 razy najlepiej. A jeśli plamisz to skontaktuj się z ginekologiem zrobi usg to się dowiesz z czego plamisz, może drapiesz albo grzebiesz za mocno albo nie nie wiem.. przez te globulki
no to może to okres jestNic nie drapie i nie grzebie cały czas mam plamienia wczoraj był śluz żywa krew z brązową i malutki skrzep jak ziarno maku
Taki skąpy?? Nigdy takiego nie miałamno to może to okres jest
Będę się zapisywać a ta luteina podjęzykowa serio jest taka słaba?? Co jest lepsze besins progesteron czy duphaston na wywołanie? A może jeszcze coś innego??Zapisałaś się do ginekologa?
Idź do takiego, który nie będzie Ci wciskał w każdym cyklu luteiny na wywołanie.
Na to Ci odpowie ginekolog a nie randomowe osoby z forum. Ginekolog musi Cię zbadać, zlecić badania hormonalne i wtedy będziesz miała pełny obraz na swoją sytuację. My Ci diagnozy przez internet nie zrobimyBędę się zapisywać a ta luteina podjęzykowa serio jest taka słaba?? Co jest lepsze besins progesteron czy duphaston na wywołanie? A może jeszcze coś innego??
Nie. Najlepsze byłoby ogarnięcie jakiegoś leczenia, a nie maskowanie wszystkiego luteiną.Będę się zapisywać a ta luteina podjęzykowa serio jest taka słaba?? Co jest lepsze besins progesteron czy duphaston na wywołanie? A może jeszcze coś innego??
Nie będę Ci dawać tu porad medycznych, ale dobry ginekolog zrobi badania i znajdzie inne rozwiązanie niż progesteron czy tabletki antykoncepcyjne. Tu trzeba hormony wyregulować, żeby nie wywoływać miesiaczki co miesiąc.Będę się zapisywać a ta luteina podjęzykowa serio jest taka słaba?? Co jest lepsze besins progesteron czy duphaston na wywołanie? A może jeszcze coś innego??
Ale ja Mam hormony wszystkie w normie w ostatnich badaniach sprzed dwóch miesięcy wszystko Mam dobrze w normieNie będę Ci dawać tu porad medycznych, ale dobry ginekolog zrobi badania i znajdzie inne rozwiązanie niż progesteron czy tabletki antykoncepcyjne. Tu trzeba hormony wyregulować, żeby nie wywoływać miesiaczki co miesiąc.