Po prostu sie zestresowałam ze może jakimś magicznym sposobem zaszłam w ciążę bez penetracji..No to poczekaj na wizytę i tyle. Nikt Ci tu nic wiecej nie pomoże jak lekarz. Dostałaś tutaj multum odpowiedzi, a i tak Ci nie wystarczy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po prostu sie zestresowałam ze może jakimś magicznym sposobem zaszłam w ciążę bez penetracji..No to poczekaj na wizytę i tyle. Nikt Ci tu nic wiecej nie pomoże jak lekarz. Dostałaś tutaj multum odpowiedzi, a i tak Ci nie wystarczy.
No wlasnie...magicznym sposobemPo prostu sie zestresowałam ze może jakimś magicznym sposobem zaszłam w ciążę bez penetracji..
Ja już sama z siebie samej się śmiejeNo wlasnie...magicznym sposobem![]()
No to sama sobie odpowiedziałaś na pytanieJa już sama z siebie samej się śmiejenie było penetracji więc no ryzyko zerowe ale myśli robią niestety swoje I obecną sytuacja z moim krwawienio-plamieniem ech... No a podczas seksu oralnego to sperma nie miala jak się dostać do pochwy bo dłonią zasłoniłam i miałam sperme na brodzie I za chwilę na udzie bo skapło więc przedostać i spłynąć to nie miałoby jak tym bardziej że zasłoniłam pochwę wargi sromowe dłonią
Bo w ciążę bez penetracji się nie zajdzie? Musi być penetracja?No to sama sobie odpowiedziałaś na pytanie![]()