Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To czy moze być to zwiastun nadchodzącego okresu tylko przez stres zaczyna się tak bardzo skąpo?Ile razy jeszcze mamy Tobie pisać, że to fizjologicznie niemożliwe? Doedukuj się z własnego cyklu, bo inaczej dalej będziesz miała chore urojenia
Od kiedy tu jestem to żadna kobieta w podobny wątku do Twojego nie dostała aż tyle wsparcia i edukacji co Ty. Natrzaskałyśmy 14 stron, a Ty dalej swojeJak tylko przyjdzie normalny okres to nie będę już tu pisać znikne ale proszę o pomoc....
Użyj Google, błagam... Szukanie nie boli, pisanie z ChatemGPT też nie boliTo czy moze być to zwiastun nadchodzącego okresu tylko przez stres zaczyna się tak bardzo skąpo?
Pisałam z google i chatem..Użyj Google, błagam... Szukanie nie boli, pisanie z ChatemGPT też nie boli
I co, sugeruje że jesteś w ciąży?Pisałam z google i chatem..
Szkoda energii na powtarzanie w kółko tego samego.I co, sugeruje że jesteś w ciąży?
Nie, tłumaczył że 19 dni po zbliżeniu to już wiarygodny w 100% wynik z krwi i że te drobne plamienia to nie implantacja..I co, sugeruje że jesteś w ciąży?
Czyli to samo co Ci pisałyśmy. Nie mam więcej pytańNie, tłumaczył że 19 dni po zbliżeniu to już wiarygodny w 100% wynik z krwi i że te drobne plamienia to nie implantacja..
To co mu mamy Ci napisać?Nie, tłumaczył że 19 dni po zbliżeniu to już wiarygodny w 100% wynik z krwi i że te drobne plamienia to nie implantacja..