• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg przed terminem miesiączki

Chyba tak bede robić.. bo co mi zostaje albo po prostu abstynencja i zerwanie z chłopakiem z którym jestem dopiero 4 miesiące i samotne życie bez nikogo to wtedy nie będzie żadnego pettingu i nikomu nie będę wadzić ani sobie samej..
No chyba abstynencja to też nie jest zły pomysł, jeśli masz się tak nakręcać 🫪

reklama
Użalanie się nad sobą jest średnim rozwiązaniem. ,, ojej, cóż mi pozostaje?życie w samotności i abstynencja do końca życia’’…. Tak, tak… żyjesz dziewczyno w xxi wieku i wystarczy trochę samozaparcia i niestety finansów, bo terapia kosztuje, ale ja np co miesiąc poświęcam różne przyjemności właśnie na terapię. Kwestia priorytetów, a jak naprawdę jest źle z finansami to szukać terapii czy pomocy na NFZ lub udać się do oiku i może tam coś doradzą. Już samo to co piszesz z rozwiązań swojej sytuacji, pokazuje, że masz maaaase problemów ze sobą i głupich przekonań o świecie i o sobie samej. Jak teraz się za to nie weźmiesz to będzie się za tobą ciągnęło całe życie
Wiem muszę o siebie zadbać i narazie zrezygnować z jakich kolwiek aktywności seksualnych.. a uzalanie się nad sobą też nic nowego nie wniesie ja wiem..ja to wszystko wiem i już sie popłakałam bo te myśli mnie dręczą że to plamienie implantacyjne żeby tu betahcg znowu powtarzać..czekam na okres na razie się nie spóźnia Ale I tak....

Wiem muszę o siebie zadbać i narazie zrezygnować z jakich kolwiek aktywności seksualnych.. a uzalanie się nad sobą też nic nowego nie wniesie ja wiem..ja to wszystko wiem i już sie popłakałam bo te myśli mnie dręczą że to plamienie implantacyjne żeby tu betahcg znowu powtarzać..czekam na okres na razie się nie spóźnia Ale I tak....
A kiedy masz wizytę u psychiatry? Próbowałaś zająć czymś głowę? Spacer, hobby? Pracujesz czy studiujesz? To też mam wpływ ogromny. Tutaj musi wjechać jak najszybciej terapia i tym zajmij może się teraz, poszukaj terapeuty, prywatnie jest sporo platform, a jak nie masz funduszy to już dzisiaj zapisz się na NFZ, ten czas i tak upłynie a będzie już krok do przodu

A kiedy masz wizytę u psychiatry? Próbowałaś zająć czymś głowę? Spacer, hobby? Pracujesz czy studiujesz? To też mam wpływ ogromny. Tutaj musi wjechać jak najszybciej terapia i tym zajmij może się teraz, poszukaj terapeuty, prywatnie jest sporo platform, a jak nie masz funduszy to już dzisiaj zapisz się na NFZ, ten czas i tak upłynie a będzie już krok do przodu
Studiuje dziennie i chciałam znaleźć prace teraz wakacyjną ale narazie nic nie mogę znaleźć.. Próbowałam zająć głowe bo byłam na spacerze, oglądałam seriale ale mało co to dało.. hobby nie mam żadnych.. Sprobuje zapisać się na NFZ dziękuję bardzo... Dziekuje za odp że to nie jest żadne plamienie implantacyjne..

No wiesz moze akurat padło na mnie ze to właśnie ja będę tą osobą.... ale ok z czasem to poprostu zaakceptuję
Do czasu aż nie poukładasz sobie tego w głowie. To nie musi być wyrok na lata. Pomyśl, że jesteś młoda i te lata powinny być może nie beztroskie, ale nie przepełnione takim lękiem i strachem o zajście w ciążę. I nie żebym cię straszyła, że u Ciebie tak będzie, ale może nadejść taki czas że będziesz chciała w tej ciąży być, a to nie będzie takie proste. Pisałaś że masz schorzenie o ile dobrze pamiętam, które jest jednym z czynników utrudniających zajście. Myślę, że najpierw przed rozpoczęciem współżycia każda kobieta musi rozważyć scenariusz, że może zajść w ciążę. Jeśli aborcja nie wchodzi w grę, to po prostu odpuścić do czasu aż scenariusz zostania rodzicem nie będzie powodować schizy podobnej do twojej obecnie. Już nie mówiąc o wysokiej skuteczności antykoncepcji, ale domyślałam się, że jak nie ma 100% pewności to Twoje natrętne myśli i tak nie dadzą Ci spokoju, więc dlatego wspominam o aborcji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry