• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg przed terminem miesiączki

reklama
Ale ja nie uprawiam seksu i nie mialam jeszcze normalnego prawdziwego stosunku z penetracją tylko petting, seks oralny.. wiem ze to kasa wydana w błoto Ale wolę zrobić betę jeszcze raz i mieć pewność uspokoić się i iść do psychiatry po coś mocniejszego.. Nie będę się bawic w pettingi bo to dużo zdrowia psychicznego mnie kosztuje i juz niechce.. Chciałabym tylko zrobić jeszcze raz betę bo boję sie tych plamień miewam takie plamienia przed okresem 1-2 dni Ale nigdy 5 dni i nawet jeszcze okres mi się nie spóźnia Ale i tak się boję.. nawet wezme te wyniki bety i pokaże dla psychiatry..
Sama sobie na pytania odpowiedziałaś swoim pierwszym zdaniem.
Serio nie kompromituj się.

Ewentualnie jesteś trolem co ciśnienie podnosi.

Sama sobie na pytania odpowiedziałaś swoim pierwszym zdaniem.
Serio nie kompromituj się.

Ewentualnie jesteś trolem co ciśnienie podnosi.
Nie jestem żadnym trolem po prostu nie mam z kim porozmawiać a partnerowi o tym nie mówiłam nic a nic bo sie boje że mnie wyśmieje.. nie mam z kim o tym porozmawiać oprócz psychiatry ale na wizyte muszę jeszcze poczekać wiec myślałem że tutaj moge się wyżalić..

Nie jestem żadnym trolem po prostu nie mam z kim porozmawiać a partnerowi o tym nie mówiłam nic a nic bo sie boje że mnie wyśmieje.. nie mam z kim o tym porozmawiać oprócz psychiatry ale na wizyte muszę jeszcze poczekać wiec myślałem że tutaj moge się wyżalić.
Gemini/ChatGPT - myślę że nawet AI może mieć większą wiedzę na temat Twojej złożonej sytuacji.
Tłumaczyłyśmy Ci już cykl i jak to w dniach wygląda. Nie możesz być w ciąży przy becie ujemnej 19 dni po współżyciu, bo jest to nierealne. Chyba, że o czymś nam nie powiedziałaś.
Poczytaj ile plemniki mogą przetrwać w drogach rodnych i w którym dniu po owulacji maksymalnie dochodzi do implantacji. Te dwa wyniki (nawet jak je naciągniesz na maksa) nie przekraczają 17 dni, a beta pojawia się 2 dni od zagnieżdżenia co daje 19 dni, i wtedy beta u Ciebie wyniosła <2,3.
Nie współżyj może jak masz mieć takie schizy. Więcej stresu niż przyjemności...

Gemini/ChatGPT - myślę że nawet AI może mieć większą wiedzę na temat Twojej złożonej sytuacji.
Tłumaczyłyśmy Ci już cykl i jak to w dniach wygląda. Nie możesz być w ciąży przy becie ujemnej 19 dni po współżyciu, bo jest to nierealne. Chyba, że o czymś nam nie powiedziałaś.
Poczytaj ile plemniki mogą przetrwać w drogach rodnych i w którym dniu po owulacji maksymalnie dochodzi do implantacji. Te dwa wyniki (nawet jak je naciągniesz na maksa) nie przekraczają 17 dni, a beta pojawia się 2 dni od zagnieżdżenia co daje 19 dni, i wtedy beta u Ciebie wyniosła <2,3.
Nie współżyj może jak masz mieć takie schizy. Więcej stresu niż przyjemności...
Nie wspolzylam nie było penetracji i po tym zbliżeniu już nic więcej nie było.. Boję się tylko tych plamień i tyle no i chce te betę powtórzyć dla własnego spokoju ducha, to wszystko..

Nie wspolzylam nie było penetracji i po tym zbliżeniu już nic więcej nie było.. Boję się tylko tych plamień i tyle no i chce te betę powtórzyć dla własnego spokoju ducha, to wszystko..
I jakiego wyniku oczekujesz? Innego niż ostatnio? Mimo że Ci tłumaczymy że to fizycznie niemożliwe? Nie obowiązują Ciebie zasady biologii?
Oczywiście, jeżeli nie szkoda Ci pieniędzy to idź jeżeli ma Cię to uspokoić. Ale nikt Ci tu tarota nie postawi i nie powie niczego innego niż już usłyszałaś.
Nie jesteś w ciąży bo to fizycznie niemożliwe!

Byl wytrysk w moje usta i skapneło mi na brodę i na udo a pochwe zasłoniłam ręką.. to jest absurdalne ja wiem
To jak wiesz, że jest to absurdalne, i masz umocnione i potwierdzone to przez wiele osób na wątku, to dlaczego dajesz dojść do głosu temu irracjonalnemu głosowi w twojej głowie, że może trzeba jeszcze to sprawdzić? Przecież on chce więcej i więcej. Pójście na betę, daje potwierdzenie, że te głosy upierdliwe mają jakiś ułamek prawdy. Nie tyle psychiatra może pomóc co terapia i powolne rozpracowywanie tych schematów. Idź po pomoc jak najszybciej. Wsparcie dostałaś, a teraz możesz dostać co najwyżej poirytowanie, bo to jak gadanie z głupim. Mówisz jedno a ten i tak swoje

reklama
Ale ja nie uprawiam seksu i nie mialam jeszcze normalnego prawdziwego stosunku z penetracją tylko petting, seks oralny.. wiem ze to kasa wydana w błoto Ale wolę zrobić betę jeszcze raz i mieć pewność uspokoić się i iść do psychiatry po coś mocniejszego.. Nie będę się bawic w pettingi bo to dużo zdrowia psychicznego mnie kosztuje i juz niechce.. Chciałabym tylko zrobić jeszcze raz betę bo boję sie tych plamień miewam takie plamienia przed okresem 1-2 dni Ale nigdy 5 dni i nawet jeszcze okres mi się nie spóźnia Ale i tak się boję.. nawet wezme te wyniki bety i pokaże dla psychiatry..
A tak z ciekawości, co ma psychiatra zrobić z negatywnymi wynikami bety? 🧐

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry