• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg przed terminem miesiączki

Sam stres może wywołać bóle brzucha i rewolucje jelitowe, antybiotyk podobnie. Na samą infekcje intymną stres nie wpływa- i Ciebie to bardziej reakcja psychosomatyczna - boli Cię brzuch np.: od infekcji, od zbliżającego się okresu, od przyjmowanego antybiotyku - stres nie wywołuje infekcji ani jej nie pogarsza.
Stres też nie wywołuje plamienia/śluzów - na nie bardziej ma wpływ infekcja intymna lub poziom hormonów w danym momencie cyklu,możesz mieć np nadżerkę, problem z szyjką macicy - omów to z ginekologiem.
Dzisiaj bede przyjmować globulki arilin rapid i mam nadzieję, że nie będzie skutków ubocznych.. Omówię napewno jak tylko znajdę dobrego ginekologa! Od endokrynologa (Hashimoto) dostałam jeszcze inne antybiotyki bo też podejrzewa infekcję intymną więc trochę tych leków teraz mam. Bardzo dziękuję za kolejną dawkę wiedzy❤️‍🩹❤️ Jeszcze nigdy nie czekalam na okres z takim utęsknieniem 🫠🫠 wcześniej miałam też lekkie pieczenie pochwy po wizycie w toalecie więc może to i infekcja..czy taka infekcja może opóźnić miesiączkę czy leczona w odpowiednim czasie nie wpłynie za bardzo na opóźnienie menstruacji??

reklama
Sam stres może ją trochę opóźnić ale leki miałaś przepisane od lekarza,który zna Twoje schorzenia (Hashimoto itd ) więc leki nie powinny zakłócić cyklu,jeżeli są dobrze dobrane. Przy pcos cykle też mogą się różnić - np moja siostra miała cykle raz 25 a raz 50 dni i przez pcos to się czasami zdarza po prostu.
W ciąży nie jesteś także odetchnij trochę,postaraj się uspokoić i poszukaj pomocy u specjalistów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry