• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg przed terminem miesiączki

reklama
Dostałam już wyniki na maila!! Wynik to: poniżej 2,30
To teraz możesz odetchnąć, nie jesteś w ciąży i to się nie zmieni do czasu miesiączki ☺️
Jeżeli boisz się hormonów to zastanówcie się nad prezerwatywami, teraz te najnowsze są na prawdę cienkie i nie ograniczają doznań. Wiem to, bo z partnerem testowaliśmy ich trochę, bo musiałam w pewnym momencie odstawić tabletki i ciężko było po jego stronie w normalnych gumkach.

To teraz możesz odetchnąć, nie jesteś w ciąży i to się nie zmieni do czasu miesiączki ☺️
Jeżeli boisz się hormonów to zastanówcie się nad prezerwatywami, teraz te najnowsze są na prawdę cienkie i nie ograniczają doznań. Wiem to, bo z partnerem testowaliśmy ich trochę, bo musiałam w pewnym momencie odstawić tabletki i ciężko było po jego stronie w normalnych gumkach.
Bardzo dziekuje za wsparcie☺️ Planowałam wykonać to badanie tak 14-15 dni po tej sytuacji bo czytałam, że już wyniki będą wiarygodne, ale wolałam odczekać i zrobić te 19 dni po zbliżeniu więc tak teraz mogę odetchnąć z ulgą☺️😮‍💨
A czy te najnowsze cieńkie mogą ulec pęknieciu? Bo chodzi ci o te najnowsze z durex?

Bardzo dziekuje za wsparcie☺️ Planowałam wykonać to badanie tak 14-15 dni po tej sytuacji bo czytałam, że już wyniki będą wiarygodne, ale wolałam odczekać i zrobić te 19 dni po zbliżeniu więc tak teraz mogę odetchnąć z ulgą☺️😮‍💨
A czy te najnowsze cieńkie mogą ulec szybkiemu pęknieciu? Bo chodzi ci o te najnowsze z durex?
My kupowaliśmy ponad rok temu Skyn Supreme Feel. Ani razu nie pękła. Dla swojego spokoju zastosujcie gumki i stosunek przerywany, wtedy będziecie mieli największą pewność.

My kupowaliśmy ponad rok temu Skyn Supreme Feel. Ani razu nie pękła. Dla swojego spokoju zastosujcie gumki i stosunek przerywany, wtedy będziecie mieli największą pewność.
Mam za sobą już dwie próby stosunków i gumki były z durexa ale to byl durex safe, czy jakoś tak.. takie o wiele grubsze były te prezerwatywy. Oczywiście moje stosunki nie były w pełni stosunkami bo próby penetracji kończyły się u mnie dość dużym bólem a że było zabezpieczenie, które nie uległo pęknieciu ani nic, to nie miałam takiej schizy jak teraz że może nasienie jakimś to cudem dostało się do mojej pochwy😅 Przeraża mnie to teraz..
Dziękuję za polecenie! Skyn to jeszcze nie mieliśmy tylko durex. Myślę że przerywany w moim przypadku bedzie dobrym wyjściem razem z prezerwatywami. Nie wiem co z tabletkami bo nigdy nie brałam ale jakby były dobrze dobrane to może bym dala im szanse..

Jest wiele sposobów antykoncepcji dla kobiet - zastrzyki, wkładki domaciczne, krążki dopochwowe, tabletki, implanty podskórne, plastry - omów te opcje z ginekologiem i napewno coś dobierze odpowiedniego.
Bezpieczny seks albo żaden (jeżeli nie planujecie dzieci).
Powodzenia

Jest wiele sposobów antykoncepcji dla kobiet - zastrzyki, wkładki domaciczne, krążki dopochwowe, tabletki, implanty podskórne, plastry - omów te opcje z ginekologiem i napewno coś dobierze odpowiedniego.
Bezpieczny seks albo żaden (jeżeli nie planujecie dzieci).
Powodzenia
Dzięki piękne❤️❤️ chciałam jeszcze zapytać czy stres może potęgować objawy infekcji intymnej, ewentualnie mieć wpływ na pojawienie się brązowego śluzu bądź plamień? Dodam że cały czas boli mnie brzuch a antybiotyki dopiero będę brała na noc tak jak zalecił lekarz
A i czy przy infekcji intymnej mogą doskwierać jelita, bulgotanie w brzuchu?

Ostatnia edycja:
Dzięki piękne❤️❤️ chciałam jeszcze zapytać czy stres może potęgować objawy infekcji intymnej, ewentualnie mieć wpływ na pojawienie się brązowego śluzu bądź plamień? Dodam że cały czas boli mnie brzuch a antybiotyki dopiero będę brała na noc tak jak zalecił lekarz
A i czy przy infekcji intymnej mogą doskwierać jelita, bulgotanie w brzuchu?
Sam stres może wywołać bóle brzucha i rewolucje jelitowe, antybiotyk podobnie. Na samą infekcje intymną stres nie wpływa- i Ciebie to bardziej reakcja psychosomatyczna - boli Cię brzuch np.: od infekcji, od zbliżającego się okresu, od przyjmowanego antybiotyku - stres nie wywołuje infekcji ani jej nie pogarsza.
Stres też nie wywołuje plamienia/śluzów - na nie bardziej ma wpływ infekcja intymna lub poziom hormonów w danym momencie cyklu,możesz mieć np nadżerkę, problem z szyjką macicy - omów to z ginekologiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry