Lady Loka
Fanka BB :)
I było po co to robić?Dostałam już wyniki na maila!! Wynik to: poniżej 2,30
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I było po co to robić?Dostałam już wyniki na maila!! Wynik to: poniżej 2,30
To teraz możesz odetchnąć, nie jesteś w ciąży i to się nie zmieni do czasu miesiączkiDostałam już wyniki na maila!! Wynik to: poniżej 2,30
Bardzo dziekuje za wsparcieTo teraz możesz odetchnąć, nie jesteś w ciąży i to się nie zmieni do czasu miesiączki
Jeżeli boisz się hormonów to zastanówcie się nad prezerwatywami, teraz te najnowsze są na prawdę cienkie i nie ograniczają doznań. Wiem to, bo z partnerem testowaliśmy ich trochę, bo musiałam w pewnym momencie odstawić tabletki i ciężko było po jego stronie w normalnych gumkach.
My kupowaliśmy ponad rok temu Skyn Supreme Feel. Ani razu nie pękła. Dla swojego spokoju zastosujcie gumki i stosunek przerywany, wtedy będziecie mieli największą pewność.Bardzo dziekuje za wsparciePlanowałam wykonać to badanie tak 14-15 dni po tej sytuacji bo czytałam, że już wyniki będą wiarygodne, ale wolałam odczekać i zrobić te 19 dni po zbliżeniu więc tak teraz mogę odetchnąć z ulgą
A czy te najnowsze cieńkie mogą ulec szybkiemu pęknieciu? Bo chodzi ci o te najnowsze z durex?
Mam za sobą już dwie próby stosunków i gumki były z durexa ale to byl durex safe, czy jakoś tak.. takie o wiele grubsze były te prezerwatywy. Oczywiście moje stosunki nie były w pełni stosunkami bo próby penetracji kończyły się u mnie dość dużym bólem a że było zabezpieczenie, które nie uległo pęknieciu ani nic, to nie miałam takiej schizy jak teraz że może nasienie jakimś to cudem dostało się do mojej pochwyMy kupowaliśmy ponad rok temu Skyn Supreme Feel. Ani razu nie pękła. Dla swojego spokoju zastosujcie gumki i stosunek przerywany, wtedy będziecie mieli największą pewność.
Dzięki piękneJest wiele sposobów antykoncepcji dla kobiet - zastrzyki, wkładki domaciczne, krążki dopochwowe, tabletki, implanty podskórne, plastry - omów te opcje z ginekologiem i napewno coś dobierze odpowiedniego.
Bezpieczny seks albo żaden (jeżeli nie planujecie dzieci).
Powodzenia
Sam stres może wywołać bóle brzucha i rewolucje jelitowe, antybiotyk podobnie. Na samą infekcje intymną stres nie wpływa- i Ciebie to bardziej reakcja psychosomatyczna - boli Cię brzuch np.: od infekcji, od zbliżającego się okresu, od przyjmowanego antybiotyku - stres nie wywołuje infekcji ani jej nie pogarsza.Dzięki pięknechciałam jeszcze zapytać czy stres może potęgować objawy infekcji intymnej, ewentualnie mieć wpływ na pojawienie się brązowego śluzu bądź plamień? Dodam że cały czas boli mnie brzuch a antybiotyki dopiero będę brała na noc tak jak zalecił lekarz
A i czy przy infekcji intymnej mogą doskwierać jelita, bulgotanie w brzuchu?
W tym roku skończę 24 lataA ja się zapytam ile masz lat?