Eveline.eve
Fanka BB :)
Wow lustrzane odbicie moich starań, nie pocieszę bo u mnie taka sama sytuacja. Też 8 miesięcy starań, dwa biochemy po drodze. Córka z 21 roku. Progesteron mam od dwóch cykli ale niestety póki co nie udało się. Trzymam kciuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Działaliśmy od razu w następnym cyklu 30grudnnia duży pęcherzyk 3cm 2styczia potwierdzenie owulacji i progesterone besins 200mg raz dziennie dziś test z porannego meczu negatywny niestety wychodzi jakieś 10dpo już się nie łudzę że się udałoPrzykro mi... przeszlam to w listopadzie, rowniez po pol roku staran, 12.11 pozytywny test, 16.11 krwawienie, teraz znow jestem w ciazy 5+5 , poki co wszystko jest dobrze, biore progesteron i acard . Po biochemie mozna dzialac od razu
Przykro mi... przeszlam to w listopadzie, rowniez po pol roku staran, 12.11 pozytywny test, 16.11 krwawienie, teraz znow jestem w ciazy 5+5 , poki co wszystko jest dobrze, biore progesteron i acard . Po biochemie mozna dzialac od razu
Dziś jeszcze pojawiło się jakieś chwilowe brązowe plamienie może cykl już dobiega końcaDziałaliśmy od razu w następnym cyklu 30grudnnia duży pęcherzyk 3cm 2styczia potwierdzenie owulacji i progesterone besins 200mg raz dziennie dziś test z porannego meczu negatywny niestety wychodzi jakieś 10dpo już się nie łudzę że się udało
Jak u CiebieWow lustrzane odbicie moich starań, nie pocieszę bo u mnie taka sama sytuacja. Też 8 miesięcy starań, dwa biochemy po drodze. Córka z 21 roku. Progesteron mam od dwóch cykli ale niestety póki co nie udało się. Trzymam kciuki
Staramy się dalejJak u Ciebie
U mnie wszystko wygląda na to że dostałam okresStaramy się dalejzaczęłam 3 cykl na progu
PowodzeniaStaramy się dalejzaczęłam 3 cykl na progu
Odstawiam w 12 dpo po zrobionym teście (oczywiście bielutki) nie ma się co łudzić że coś mogłoby wtedy być i okres przychodzi 2 dni później. Besins nie wstrzyma Ci okresu jeśli twój własny progesteron spadanie poniżej 2. Albo miałaś wcześniej owulację, byla bardzo słaba lub wcale jej nie byłoPowodzeniaJa się zastanawiam dlaczego 9 lub 10dpo dostałam okres chociaż brałam progesterone besins. Myślałam że dopiero 14dpo odstawię lek jesli nie bedzie ciąży i wtedy dostanę okres. Jak to jest u Ciebie? Kiedy odstawiasz lek? Kiedy pojawiała się miesiączka?