reklama

Beta hcg w 23dc

Wow lustrzane odbicie moich starań, nie pocieszę bo u mnie taka sama sytuacja. Też 8 miesięcy starań, dwa biochemy po drodze. Córka z 21 roku. Progesteron mam od dwóch cykli ale niestety póki co nie udało się. Trzymam kciuki

reklama
Dziewczyny 30 grudnia miałam monitoring pęcherzyk obecny duży 3cm to był 15dc okres 16 grudnia zakończenie ciąży biochemicznej w 4-5 tygodniu ciąży dziś 2 stycznia kontrolne usg brak pecherzyka lekarz stwierdził owulację ze najprawdopodobniej była przepisal prpgesteron progesterone besins 200mg raz dziennie dpustnie dopiero w aptece okazało się ze to dpoustnie a czytalam ze lepiej dopochwowo czy któraś brała taki progesteron i może się wypowiedzieć

Przykro mi... przeszlam to w listopadzie, rowniez po pol roku staran, 12.11 pozytywny test, 16.11 krwawienie, teraz znow jestem w ciazy 5+5 , poki co wszystko jest dobrze, biore progesteron i acard . Po biochemie mozna dzialac od razu
Działaliśmy od razu w następnym cyklu 30grudnnia duży pęcherzyk 3cm 2styczia potwierdzenie owulacji i progesterone besins 200mg raz dziennie dziś test z porannego meczu negatywny niestety wychodzi jakieś 10dpo już się nie łudzę że się udało
Przykro mi... przeszlam to w listopadzie, rowniez po pol roku staran, 12.11 pozytywny test, 16.11 krwawienie, teraz znow jestem w ciazy 5+5 , poki co wszystko jest dobrze, biore progesteron i acard . Po biochemie mozna dzialac od razu

Działaliśmy od razu w następnym cyklu 30grudnnia duży pęcherzyk 3cm 2styczia potwierdzenie owulacji i progesterone besins 200mg raz dziennie dziś test z porannego meczu negatywny niestety wychodzi jakieś 10dpo już się nie łudzę że się udało
Dziś jeszcze pojawiło się jakieś chwilowe brązowe plamienie może cykl już dobiega końca

Miałam potwierdzona owulację przez usg 30 grudnia pęcherzyk duży 3cm 2 stycznia brak pęcherzyka owulacja pewnie była 31 grudnia lub 1 stycznia. Dziś 10 styczeń test poranny negatywny po południu pojawiło się brązowe plamienie kilka godzin później normalna krew. Biorę progesterone besins 200mg raz dziennie od 2 stycznia. Czy okres 10dpo nie przyszedł za szybko? To trochę krótka faza lutealna. Myślałam że okres przyjdzie dopiero gdy odstawie progesteron po negatywnym teście 14dpo

reklama
Powodzenia 🤗 Ja się zastanawiam dlaczego 9 lub 10dpo dostałam okres chociaż brałam progesterone besins. Myślałam że dopiero 14dpo odstawię lek jesli nie bedzie ciąży i wtedy dostanę okres. Jak to jest u Ciebie? Kiedy odstawiasz lek? Kiedy pojawiała się miesiączka?
Odstawiam w 12 dpo po zrobionym teście (oczywiście bielutki) nie ma się co łudzić że coś mogłoby wtedy być i okres przychodzi 2 dni później. Besins nie wstrzyma Ci okresu jeśli twój własny progesteron spadanie poniżej 2. Albo miałaś wcześniej owulację, byla bardzo słaba lub wcale jej nie było

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry