Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro jest zarodek i akcja serca to w jakim celu ten przyrost na tym etapie?Jest zarodek i akcja serca. Tylko ten mały przyrost mnie martwi bo ginekolog stwierdziła że powinno 2krotbie wzrosnąć a o minimum 66%
Ginekolog kazała zrobić przyrost z tego względu że jestem po 2cc mam ubytek w bliźnie i czy po prostu ciąża się dobrze rozwijaSkoro jest zarodek i akcja serca to w jakim celu ten przyrost na tym etapie?
Poprzedni zaś ginekolog stwierdził że jak bym zaszła w ciążę na 99% będzie ciąża pozamacicznaSkoro jest zarodek i akcja serca to w jakim celu ten przyrost na tym etapie?
Beta nie daje gwarancji, że ciąża się dobrze rozwija. Dziwny lekarz. Dopóki jest akcja serca, beta jakoś rośnie to wszystko ok.Ginekolog kazała zrobić przyrost z tego względu że jestem po 2cc mam ubytek w bliźnie i czy po prostu ciąża się dobrze rozwija
Po jakiejś wartości jest tak, zę beta rośnie o 66% nie w 48h, ale w 96h.Jest zarodek i akcja serca. Tylko ten mały przyrost mnie martwi bo ginekolog stwierdziła że powinno 2krotbie wzrosnąć a o minimum 66%
Bez sensu trochę. W sensie skoro widać zarodek na USG w dobrym miejscu, to przyrosty już nic nie powiedzą. Ja bym zmieniła ginekologa. Beta teraz nie da Ci gwarancji, że z blizną nic się potem nie podzieje.Ginekolog kazała zrobić przyrost z tego względu że jestem po 2cc mam ubytek w bliźnie i czy po prostu ciąża się dobrze rozwija
ale na tym etapie beta zwalnia i nie wzrasta tyle. Jakaś dziwna ta ginekologGinekolog kazała zrobić przyrost z tego względu że jestem po 2cc mam ubytek w bliźnie i czy po prostu ciąża się dobrze rozwija