Sandra1998
Aktywna w BB
Ja też się boję, panikuję, o niczym innym nie myślę.. ale nie można się tak zatracać w tym. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie w jak najlepszym porządkuChodzę do dwóch lekarzy… boję się mieć nadzieję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też się boję, panikuję, o niczym innym nie myślę.. ale nie można się tak zatracać w tym. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie w jak najlepszym porządkuChodzę do dwóch lekarzy… boję się mieć nadzieję
I jak tam u Ciebie?Chodzę do dwóch lekarzy… boję się mieć nadzieję
Ehhh mam totalny rollercoaster. Wtorek USG i pęcherzyk niby ok ale nic w nim nie było widać… W środę beta 20000 w piątek tylko 24000. Swoje przepłakałam. Dziś wizyta a tam widoczny „pierścionek z brylantem” i zarodek z bijącym serduszkiem. Szok i niedowierzanie… ale dalej się strasznie boję. Pierwsze poronienie też tak wyglądało najpierw było serduszko a potem się zatrzymało. Więc teraz czekam jak na igłach kolejne 2 tygodnie.I jak tam u Ciebie?
Świetna wiadomość! Cieszę się.Ehhh mam totalny rollercoaster. Wtorek USG i pęcherzyk niby ok ale nic w nim nie było widać… W środę beta 20000 w piątek tylko 24000. Swoje przepłakałam. Dziś wizyta a tam widoczny „pierścionek z brylantem” i zarodek z bijącym serduszkiem. Szok i niedowierzanie… ale dalej się strasznie boję. Pierwsze poronienie też tak wyglądało najpierw było serduszko a potem się zatrzymało. Więc teraz czekam jak na igłach kolejne 2 tygodnie.
Nie badaj już tej bety. Zrób sobie sama przysługę i jej nie badaj.Ehhh mam totalny rollercoaster. Wtorek USG i pęcherzyk niby ok ale nic w nim nie było widać… W środę beta 20000 w piątek tylko 24000. Swoje przepłakałam. Dziś wizyta a tam widoczny „pierścionek z brylantem” i zarodek z bijącym serduszkiem. Szok i niedowierzanie… ale dalej się strasznie boję. Pierwsze poronienie też tak wyglądało najpierw było serduszko a potem się zatrzymało. Więc teraz czekam jak na igłach kolejne 2 tygodnie.
Tak, wiemNie badaj już tej bety. Zrób sobie sama przysługę i jej nie badaj.
I spróbuj się troszkę wyciszyć i uspokoić. Nie masz zadnych, ale to żadnych podstaw, zeby zakładać poronienie.
Edit. @Sandra1998 brak objawów ciąży też nie świadczy o niczym złym. Korzystaj z tego, bo potem może być gorzejja pierwszą ciążę rzygałam do 21tc, a w drugiej praktycznie wcale, za to miałam zachcianki, a w 1 nie
![]()
mam nadzieje, ze wszystko się u Ciebie dobrze potoczyłoEhhh mam totalny rollercoaster. Wtorek USG i pęcherzyk niby ok ale nic w nim nie było widać… W środę beta 20000 w piątek tylko 24000. Swoje przepłakałam. Dziś wizyta a tam widoczny „pierścionek z brylantem” i zarodek z bijącym serduszkiem. Szok i niedowierzanie… ale dalej się strasznie boję. Pierwsze poronienie też tak wyglądało najpierw było serduszko a potem się zatrzymało. Więc teraz czekam jak na igłach kolejne 2 tygodnie.
U mnie 14+0 wg OM więc wydawać by się mogło że jest jakiś sukces. Nie jest oczywiście tak piękne jakby się mogło wydawać w drugim trymestrze ale też nie jest tragiczniemam nadzieje, ze wszystko się u Ciebie dobrze potoczyło![]()
ale najważniejsze, że się udało! Ciąża sie rozwija! superU mnie 14+0 wg OM więc wydawać by się mogło że jest jakiś sukces. Nie jest oczywiście tak piękne jakby się mogło wydawać w drugim trymestrze ale też nie jest tragicznie