reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Beta hcg

Ale ta druga tabletka kiedy był niebezpieczny stosunek była już po owulacji. Dlatego mam obawy, sama nie wiem czy jeszcze nie iść na betę hcg za48h czy ten dzisiejszy wynik już da mi ostateczną odpowiedź…
Wzięłaś drugą tabletkę zgodnie z jej nazwą "dzień po", tak wynika z Twojego postu więc czego się obawiasz ?

W odstępie 2 tygodnie wzięłaś 2 tabletki. Serio nie dostaniesz okresu.

Chyba już wystarczająco zostało to wyjaśnione?
Z mojego punktu widzenia najlogiczniej jak się dało.

reklama
Ale ta druga tabletka kiedy był niebezpieczny stosunek była już po owulacji. Dlatego mam obawy, sama nie wiem czy jeszcze nie iść na betę hcg za48h czy ten dzisiejszy wynik już da mi ostateczną odpowiedź…
Nie wiadomo, kiedy miałaś owulację, bo tą zablokowała dawka hormonów z pierwszej tabletki.

Do góry