Angiee
Fanka BB :)
Moim zdaniem nie ma sensu. Jeśli owulacja potwierdzona USG, to to jest naprawdę bardzo ładny wynikCzy powtórzyć progesteron jeśli się staram o maluszka czy już nie robić ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem nie ma sensu. Jeśli owulacja potwierdzona USG, to to jest naprawdę bardzo ładny wynikCzy powtórzyć progesteron jeśli się staram o maluszka czy już nie robić ?
Niestety jak na złość złapało mnie przeziębienie 2 dniowe. Gorączka ból mięśni senność osłabienie. Miałam ból piersi i skurcze w dole brzucha. Dziś już dobrze się czuje i objawy zniknęlyMoim zdaniem nie ma sensu. Jeśli owulacja potwierdzona USG, to to jest naprawdę bardzo ładny wynik
No ale objawy lub ich brak o niczym nie świadczą.Niestety jak na złość złapało mnie przeziębienie 2 dniowe. Gorączka ból mięśni senność osłabienie. Miałam ból piersi i skurcze w dole brzucha. Dziś już dobrze się czuje i objawy zniknęlypiersi delikatnie bolą ale ledwo co ,ból brzucha sporadyczny delikatny . Także chyba nici z tego wyjdą skoro objawy zanikły
![]()
Wiem wiem o tym ale tyle lat starań . Ten cykl i gin dał mi zielone światło. I jestem przerażona. Cieszyłam się że jak nigdy bolą mnie piersi i dół brzucha miałam nadzieję że to może właśnie to . Że widocznie coś się dzieje. A tu wszystko odeszło. Fakt że do miesiączki jeszcze 8 dni. Ale mega mnie to martwiNo ale objawy lub ich brak o niczym nie świadczą.
No ale znowu: objawy lub ich brak o niczym nie świadczą. Na ten moment musisz poczekać i w odpowiednim czasie zrobić test. Tylko tyle.Wiem wiem o tym ale tyle lat starań . Ten cykl i gin dał mi zielone światło. I jestem przerażona. Cieszyłam się że jak nigdy bolą mnie piersi i dół brzucha miałam nadzieję że to może właśnie to . Że widocznie coś się dzieje. A tu wszystko odeszło. Fakt że do miesiączki jeszcze 8 dni. Ale mega mnie to martwi![]()
No dobrze dziękuję bardzo . Może poprostu za bardzo biorę wszystko do siebieNo ale znowu: objawy lub ich brak o niczym nie świadczą. Na ten moment musisz poczekać i w odpowiednim czasie zrobić test. Tylko tyle.