reklama

Beta HCG

reklama
Ale pik występuje na ok 24-36h przed owulacją. Więc raczej nie nastąpiła tego dnia. 🤷‍♀️
Z tego co mi mówił ginekolog to że testy wykrywają wzrost hormonu Lh i że to nie jest wyznacznikiem kiedy będzie owulacja. Bo to zależy od wielkości pęcherzyka . Tak mi powiedział ginekolog . 🤷 Dużo znam osób u których testy owu były negatywne a na monitoringu było już po owulacji. Także chyba powinnam sugerować się monitoringiem i pęcherzykiem a nie testami🤔🤔 a nie wiem już sama. 🤷

Nie, nie badałam bety bo dostałam okres. A co odnośnie obecnego cyklu . Możliwe że po tamtym cyklu coś się unormowało i dodatkowo te witaminy w pewnym stopniu pomogły ? Dopiero za 3 dni zrobię progesteron a bardzo bym chciała aby ta owulacja u mnie faktycznie się odbyła biorąc pod uwagę poprzednie cykle a ten to jest że tak powiem ksiazkowy 🫣
Szkoda, że nie badalas. Lekarz też dziwnie powiedział, że cykl bezowulacyjny, na jakiej podstawie to stwierdził? I nie, wątpię żeby witaminy tak szybko zadziałały, poza tym jeśli dobrze przeczytałam to bierzesz tylko te podstawowe na planowanie ciąży, one nic spektakularnego nie zdziałają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry