littlepela
Początkująca w BB
Hej, dziś 15 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Zrobiłam beta HCG z krwi wynik 14.4. To chyba za mało prawda? Czy jest szansa że jeszcze ta ciąża się rozwinie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczesna ciąża.. zrób sobie po 48h lib 72 h sprawdž przyrost, jeśli jest ok to poczekaj ok 3 tyg do lekarza.Hej, dziś 15 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem. Zrobiłam beta HCG z krwi wynik 14.4. To chyba za mało prawda? Czy jest szansa że jeszcze ta ciąża się rozwinie?
U mnie beta teoretycznie 13 dpo (nie miałam potwuerdzonej minitoringiem) wynosiła 22,60... po 72h 80,68... Myszka moja ma 7 miesięcy.Według normy z laboratorium jest 2-4 tydzień: 39.1- 8388. Dlatego straciłam nadzieję
Przykro mi, ale nie. Wygląda mi to na biochem... możesz za 2 dni skontrolować czy spada.Hej.
Czy ktoś może mi z was potwierdzić moje myśli że moje oczekiwania poprostu zmalały do zera ?
Robilam test 20.06 pozytywny itego samego dnia poszłam zrobić bete hcg 20.06 beta 19.27 mlu a 22go beta 20.77 mlu . Czyli praktycznie nic nie urosło . Tak jak mnie intuicja podpowiada żadnych szans na zdrową ciążę ?
No tez tak właśnie myślę . To juz będzie moja druga strata .. ostania była 13 m-cy temuPrzykro mi, ale nie. Wygląda mi to na biochem... możesz za 2 dni skontrolować czy spada.
![]()