• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Beta HCG

reklama
Co prawda mam dwie córki są zdrowe i wcześniej nie było żadnego problemu ale teraz to nie wiem co się dzieje ... Poprzednia która straciłam byłam w 9 tyg serduszko już nawet biło co prawda poniżej normy ale ja poszłam na kolejną wizytę to już nie biło 😪 na wyniku histo wyszło że mam miałam ropień ale zrobiłam badania w tym kierunku i nie wiadomo od czego to ...

U kazdej z nas w innym momencie dochodzi do zagniezdzenia. Stad widelki beta HCG sa tak szerokie. U kazdej z nas beta startuje od zera. Po 48h od pierwszego wyniku zrob powtorke i sprawdz, czy przyrasta prawidlowo. Ten wynik, co masz teraz swiadczy o tym, ze jestes w bardzo wczesnej ciazy. O niczym innym.
Dodam, że od 10 dnia po owulacji jest druga jasna kreska na teście. Więc teoretycznie musiało już wtedy dojść do zagnieżdżenia, a beta z krwi 14.4 w 15dpo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry