Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta z dziś 345, 63 mlu
Robiłam jeszcze progesteron to mam 17,8 nmol
troszke za wcześnie. Pecherzyk najwcześniej przy becie 1000-1500, czyli u Ciebie jeśli przyrost będzie Ok a wynik z dziś 345 to tysiąc moze być pojutrze bardziej, ale czasem rośnie szybciej i moze maly pecherzyk się pojawicDobrze że jutro mam wizytę.
robiłaś jakieś badania w kierunku straty?Wiem że może i za wcześnie ale jak już jedno poronienie miałam w 9 tyg to już wolę iść szybciej .. może zapisze luteinę bądź duphaston ... Zobaczę co mi dziś powie ..
Bo teraz często coś wychodzi nie tak ale oczywiście moze to być przyczyna losowa. Ale dla spokoju zbadać się choć w kierunku krzepliwości mutacji to zawsze coś bo można wdrożyć zastrzyki. A sama porobilas czy najpierw ciaza obumarla?Nie . Gin mówił że nie ma potrzeby . Jakby się nawracalo to tak .. mam nadzieję że ta ciąża się utrzyma![]()
poronilas miało być sorry słownik zmieniłBo teraz często coś wychodzi nie tak ale oczywiście moze to być przyczyna losowa. Ale dla spokoju zbadać się choć w kierunku krzepliwości mutacji to zawsze coś bo można wdrożyć zastrzyki. A sama porobilas czy najpierw ciaza obumarla?