• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Beta HCG

Moni2791

Fanka BB :)
Witam, OM miałam 14.04 z tym, że cykle miałam krótkie to był mój pierwszy cykl z duphastonem i się udało, betę zrobiłam 8.05 w dniu kiedy miałam odstawić duphaston, wyszła 71, 10.05- 262 potem 12.05 560 ,wczoraj gin mi kazała powtórzyć i wyszło 1987 (16.05) przyrosty były ponad 100% teraz ten ostatni ok 88%, czy to nie za wcześnie żeby zaczął spadać przyrost? I liczby nie są zbyt małe? Wie ktoś coś na ten temat? Wg OM 4t5d

reklama
No mi z żadnego nie wychodzi 150%
Ale Ty nie robiłaś co 3 dni (72h), tylko raczej co 48h/96h, więc dla Ciebie "ideałem" jest 100%. Wg mojego lekarza wystarczy przyrost ok. 60% co 48h. Właśnie taki "niski" miałam w aktualnej ciąży i jestem już w piątym miesiącu. Nie daj się zwariować pomiarom bety, potwierdzenie ciąży już masz, teraz musisz oczekiwać na serduszko. Czy ginekolog znalazł już pęcherzyk ciążowy w macicy?

Ale Ty nie robiłaś co 3 dni (72h), tylko raczej co 48h/96h, więc dla Ciebie "ideałem" jest 100%. Wg mojego lekarza wystarczy przyrost ok. 60% co 48h. Właśnie taki "niski" miałam w aktualnej ciąży i jestem już w piątym miesiącu. Nie daj się zwariować pomiarom bety, potwierdzenie ciąży już masz, teraz musisz oczekiwać na serduszko. Czy ginekolog znalazł już pęcherzyk ciążowy w macicy?
Niee wizytę mam w przyszły pt dopiero i stąd stres gdyż podbrzusze mnie boli z krótkimi przerwami ale często

Na tym etapie kolejne powtórki HCG nic Ci nie dadzą. Gdybyś miała bardzo silne bóle lub krwawienia, to jedź na ginekologiczną izbę przyjęć. To Twoja pierwsza ciąża? Duphaston nadal bierzesz? Ile tabletek?

Na tym etapie kolejne powtórki HCG nic Ci nie dadzą. Gdybyś miała bardzo silne bóle lub krwawienia, to jedź na ginekologiczną izbę przyjęć. To Twoja pierwsza ciąża? Duphaston nadal bierzesz? Ile tabletek?
Tak pierwsza. Duphaston 3x1 ,krwawienia nie mam tylko od czasu do czasu łapie mnie bardzo silny ból brzucha i chyba przyspiesze ta wizytę na dziś..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry