Wiktoria9
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny, bardzo się stresuje i nie mam jak tego skonsultować bo jest weekend przed świętami, zacznę od tego że mam nieregularne cykle, na ogół długie czasami powyżej 35 ale średnia od 32 do 38, ostatnia miesiączka 13 listopada, w zeszły piątek to jest 13 grudnia zrobiłam test ciążowy, wyszły blade kreski myślałam że to pomyłka (wykonałam test bo czułam się inaczej niż zwykle) powtórzyłam test jeszcze przez 3 dni i z każdym testem kreska ciemniała, w związku z tym że węgle obliczeń byłby to dopiero 4t+3dni umówiłam się do ginekologa na 7.01.2025 wtedy równo 8 tydzień wcześniej nie było terminów dla mnie korzystnych, dziś mnie podkusiło aby sprawdźic betę która wyszła 600,82 mlU/ml i progesteron 16,08ng/ml i tu nastąpił niepokój, nie mam plamien to pierwsze badanie więc nie mam porównania ale czy to nie zanikiem wartości na 5t + 4 dni? Wszędzie na forach dziewczyny piszą o progesteronie powyżej 20 i becie powyżej 1000 co o tym myślicie, czy to poprostu wcześniejsza ciąża niż wyliczenia czy coś jest nie tak?