reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta i progesteron 9 dni po owulacji

pawik

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,
Myślicie, że jest sens robienia bety i proga jeśli owulacje miałam 24 października? Czy jeszcze za wcześnie i tak jakby była ciąża to nic nie pokaże? To będzie 9 dpo, 21 dc.
Progesteron robiłam 7dpo i wynik to 23,59 ng/ml.
Owulacje potwierdziłam dwoma testami owulacyjnymi - tymi z Amazona i Domowe laboratorium. W oby dwóch testy pozytywne wyszły właśnie tego samego dnia. Bardzo liczę na ten cykl bo mega czułam owulacje, miałam dużo śluzu, bardzo bolały mnie jajniki i jestem ciekawa czy może teraz się udalo.

reklama
Hej dziewczyny,
Myślicie, że jest sens robienia bety i proga jeśli owulacje miałam 24 października? Czy jeszcze za wcześnie i tak jakby była ciąża to nic nie pokaże? To będzie 9 dpo, 21 dc.
Progesteron robiłam 7dpo i wynik to 23,59 ng/ml.
Owulacje potwierdziłam dwoma testami owulacyjnymi - tymi z Amazona i Domowe laboratorium. W oby dwóch testy pozytywne wyszły właśnie tego samego dnia. Bardzo liczę na ten cykl bo mega czułam owulacje, miałam dużo śluzu, bardzo bolały mnie jajniki i jestem ciekawa czy może teraz się udalo.

U mnie beta była pozytywna 9dpo
Już w sumie 7dpo widać było że dzieje się

Ale implantacja może być też 12dpo i wtedy wczesniej nic nie wykryjesz

U mnie też dwa razy beta robiona w 8dpo wykazała ciążę , bardzo małe wartości ale potem już tylko rosły :-)

Do góry