reklama

Beta po poronieniu

Gosz92

Fanka BB :)
Hej, jestem 8 tygodni po poronieniu zatrzymanym w 6+4 , mialam lyzeczkowanie 23 stycznia. Wszystko ok, dostalam zielone swiatlo na starania po pierwszej miesiaczce. Nie robilam bety jedynie test miesiac temu ktory byl prawie bialy. Teraz mam 26 dc i od kilku dni wychodza mi na testach cienie, mozliwe ze to jeszcze wychodzi beta z tamtej ciazy ? Jutro mam zamiar isc na bete bo juz nie wiem co myslec

Załączniki

• 20260323_152631.jpg
    20260323_152631.jpg
    828 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Hej, jestem 8 tygodni po poronieniu zatrzymanym w 6+4 , mialam lyzeczkowanie 23 stycznia. Wszystko ok, dostalam zielone swiatlo na starania po pierwszej miesiaczce. Nie robilam bety jedynie test miesiac temu ktory byl prawie bialy. Teraz mam 26 dc i od kilku dni wychodza mi na testach cienie, mozliwe ze to jeszcze wychodzi beta z tamtej ciazy ? Jutro mam zamiar isc na bete bo juz nie wiem co myslec
Koniecznie beta, bo te testy lubią pokazywać takie kteski. Robiłaś innej firmy?

Ja tez bym zrobiła na Twoim miejscu bete, ja jestem trochę ponad miesiac po poronieniu i tez robilam ten test i wychodzil ledwo widoczny cien...wiec sama sie zastanawiam.
Dzisiaj idę na bete sprawdzic czy na pewno spadla.

Nie no 8 tygodni po łyżeczkowaniu nie może już wyjść beta z tamtej ciąży, chyba, że źle przeprowadzili czyszczenie ale wątpię w to skoro byłaś na wizycie u ginekologa.
Zrób sobie betę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry