Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie może wyliczyć, ale może zmierzyć. Też chodzę prywatnie. I za każdym razem lekarz mierzy pęcherzyk, zarodek czy płód (zależy od etapu) u potwierdzał czy ciąża ma tyle one wynika z om. Wieku ciąży nie ustala się na podstawie badań krwi tylko pomiarów z USG!Lekarz nie może wyliczyć tygodnia ciazy.Poniewaz miałam nieregularne miesiączki...Ostatni okres 28luty owulacja była pozniej tak mowi i że nie jest w stanie powiedzieć który tydzień.Z krwi wyszlo 6 7
Ale na pewno mierzył pęcherzyk ciążowy. Masz zdjęcie z USG?Lekarz nie może wyliczyć tygodnia ciazy.Poniewaz miałam nieregularne miesiączki...Ostatni okres 28luty owulacja była pozniej tak mowi i że nie jest w stanie powiedzieć który tydzień.Z krwi wyszlo 6 7
Rozumiem cię doskonale. Pamiętaj że twoje nerwy i stres w niczym nie pomogą. Postaraj się czymś zająć do kolejnej wizyty.Jest mi tak bardzo ciężko...płacze ciaglesprzęt ma dobry chodzę prywatnie.
Wymiarów żadnych mi nie podał.. Zd mam z usg.Ale na pewno mierzył pęcherzyk ciążowy. Masz zdjęcie z USG?
Skoro nie wiesz kiedy była owulacja to ciąża może być młodsza. I jak pójdziesz na kolejne USG wszystko będzie dobrze.
Rozumiem cię doskonale. Pamiętaj że twoje nerwy i stres w niczym nie pomogą. Postaraj się czymś zająć do kolejnej wizyty.
To może na zdjęciu jest wymiar pęcherzyka ciążowego? Mój gin mówił mi zawsze o wszystkim wymiarach i od razu mówił któremu tygodniowi ciąży to odpowiada.Wymiarów żadnych mi nie podał.. Zd mam z usg.
Byłam u niego w 3 tyg i wtedy też zrobiłam krew betaHcg 117 wynosiła.Pozniej poszlam w 5tyg mowil ze ładnie urósł pęcherzyk ale nie widać zarodka..Żadnych wymiarów nie podał...Kazal przyjść za 2tyg ...poszlam i powiedział że nie widzi zarodka i nie jest w stanie powiedzieć który to tydzień...Napewno ciaza mniejsza.Zrobiłam krew z krwi Beta 6 7 tydz .....Dalej kazal mi czekać na poronienie bo beta powinna wzrosnąć 60% ..W ciągu 14dni powinnam poronic i wizyta kolejna 28maj....Brałam luteinę kazał odstawićNo nie może wyliczyć, ale może zmierzyć. Też chodzę prywatnie. I za każdym razem lekarz mierzy pęcherzyk, zarodek czy płód (zależy od etapu) u potwierdzał czy ciąża ma tyle one wynika z om. Wieku ciąży nie ustala się na podstawie badań krwi tylko pomiarów z USG!